Trabzonspor’un yeni yönetiminin seçildiği günden bugüne kadar yaptığı ya da yapmadığı icraatları, forvet sıkıntısını ve önümüzde olası Aralık ayı kongresinde kimlerin aday olması gerektiğini Trabzonspor taraftarlarına sorduk. Genel itibari ile taraftarların kafası karışık. Kimi İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimine zaman tanınması gerektiğini savunuyor, kimi de bir an önce farklı bir isimin başkanlığa gelmesini…

İŞTE CEVAPLAR:

Burhan Tomaç: Trabzonspor Başkanını başarılı buluyorum. Aldığı futbolcular iyi ve kaliteli ancak idare eder mi bilmiyorum. Trabzonspor forvet almadı takımı etkileyecek. Sen bir savaşa çıkıyorsun ve hücum hattın yok. Savaşı kaybedersin. Aralık’ta kongre olursa başkan yine Hacıosmanoğlu olur ve başka aday çıkacağını zannetmiyorum.

Adem Ali Yamaç:
Şuan başarılı buluyorum. Takım bu durumdan etkilenir. Şuan çok kararsızım Aralık’ta seçim olursa kimin olacağı konusunda kararsızım.

İsmail Aktaş:
Göreve yeni geldi ilerleyen zamanda göreceğiz. Şuan için karar vermek zor. Şans tanımak lazım. Ama futbolcuların durumu önemli. Bir iki oyuncu daha transfer edebilseydik daha iyi olacaktı. Eğer başarılı olursa aday Hacıosmanoğlu aday olsun.

İlhan Ustacı: Bence aralıkta kongre olmamalı çünkü bu kadar sıkıntı içinde bir de kongre olursa Trabzonspor camiası iyice bloklaşacak ve takım daha da kötüye gidecek. Başkana zaman vermemiz gerekiyor.

Ömer Aydoğdu:
Başkanı ve yönetimini kesinlikle başarılı bulmuyorum. Geçmişten bugüne kadar Trabzonspor forvet arayışı içerisinde. Elindeki mevcut kadroyla birlikte artık ne yapabilirse kardır. Aralık’ta kongre olursa Hacıosmanoğlu’nun olmayacağı kesin. Başka kim olursa olsun ondan daha başarılı olacaktır.

Özay Türk: Daha yeni diyoruz yönetim ve başkan için ama görünen köy de klavuz istemez. Başarılı olacaklarına inanmak istiyoruz belki ama yapılan hatalara baktığımız zaman hiç de ümit vermiyorlar. Siyasettin içinde siyasetle birlikte hareket edecek bir başkan istemiyoruz.

Mustafa Keleş: Dün bir bugün iki daha bir icraatini görmedik. Ama sürekli başkan değişikliğine karşıyız. O nedenle bizce devam etmeli.

Hasan Beşir: Bizce başkan devam etmeli ve Aralık’ta kongre olmamalı. Zamanla daha iyi şeyler yapacaktır.

Cihan Rıza Üzülmez:
Yeni yönetimin ve takımın yeterli bir kapasitede yok. Trabzonspor’u ne hale getirdiler. Biz bir şampiyonluk yüzü göremedik ve anlaşılan bundan sonra da göremeyeceğiz. Bizdeki ruh yöneticilerde de olmalı. Bence önümüzdeki seçimlerde Muharrem Usta başkan adayı olmalı. Hem bütçesi sağlam hem de kapasiteli ve temsil yeteneği var.

Orhan Yılmaz: Forvet sıkıntısı var yıllardır. İşe yarayan futbolcuların hepsi gitti. Elekte kalanlarla şuanda idare edeceğiz. Ama şu bir gerçek ki Trabzonspor’un hocasına güveniyoruz. Yani Mustafa Akçay’a. Bize geçen yıl 1461’de muntazam mutluluklar yaşatan hocamız Trabzonspor’la da aynı başarıyı göstermesi gerekir.

Oğuzhan Karahan: Trabzonspor başkanının ilk yaptığı söylemlerle şimdiki söylemleri arasında fark olduğunu görüyoruz. Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz gibi Sadri Şener gibi daha ağır ve temsili kuvvetli bir başkanla yönetilmeli. İstanbul takımlarına karşı direnen ve direnç gösteren bir başkan seçti belki ama daha sonraki söylemlerinde aynı dirayeti göremedik. Trabzonspor’un orta sahaya aldığı oyuncularla beslenecek forvete ihtiyaç vardı. Transfer yapılamadı. Bu bence en büyük eksiklik.

Hasan Altuntaş: İki aday görüyorum şuanda Mehmet Ali Yılmaz ve Muharrem Usta. Hacıosmanoğlu’nun tekrar aday olacağını düşünmüyorum.

Abdullah Kazancı: Mali sorunlar olmasa İbrahim Hacıosmanoğlu başarılı olabilir. Trabzonspor bence sadece Teknik Direktörünü değiştirsin. Trabzonspor’un çok iyi bir kadrosu var.

Ali Haydar Güner: Hacıosmanoğlu’nun şuana kadar icraatları başarılı değil. Verdiği sözlerle yaptığı eylemler aynı değil. Aralık için şuanda karar vermek zor. Önce kongre olacak mı mahkeme sonucu ne olacak bakmak lazım, adayları görmek lazım. Trabzonspor’un gerçek bir lidere ihtiyacı var. Hem takımı, hem taraftarı hem de bütün değerleri birlikte yönetebilecek gerçek bir lidere.

Selim Emirzeoğlu:
Trabzonspor başkanının tabi ki başarılı olmasını istiyoruz. Ama çok başarılı olduğuna inanmıyoruz. Takımda da gençlere yer vermek lazım. Keşke Mustafa Hoca 1461’den daha fazla futbolcu alabilseydi.

Volkan Durmuş: Başkan artık paralı pullu değil de özüyle sözüyle bir olan birisi olmalı. Mehmet Ali Yılmaz diyorlar ben kesinlikle karşıyım. Çünkü zamanında Trabzonspor’u icraya veren kişidir kendisi. Mehmet Ali Yılmaz, her gün gazetesinde ve televizyonunda Trabzonspor’a karşı muhalefet yaptırıyor. Bu takıma ciddi zarar veriyor.

Hüseyin Çakır: Trabzonspor’un 4 tane forveti var zaten. Mali tablo zaten ortada. Başkan ve yöneticiler ne yapsın.

Temel Ergin:
Şuanda başarılı veya başarısız diyemeyiz, zaman tanımak lazım. Şuanda bizim tek eksiğimiz forvet değil, sağ açık, sol açık, orta saha ve forvet lazım.

Ahmet Yanmış: Trabzonspor’u neden bu kadar sahipsiz bıraktılar diye hep soruyorum kendime. Neden herkes elini ayağını çekti? Şimdi de başarı bekliyoruz. Neticede Hacıosmanoğlu delegenin oyuyla başkan seçildi. Gökten zembille gelmedi. Şimdi şikayetçi olanlar kongre sürecinde neredeydi. Daha iyi bir başkan istiyorsak bugünden çalışmamız gerekiyor.

Kaynak: Haberzon.com

Editör: TE Bilişim