Trabzonspor’un en ateşli taraftarlarının kulübe verdiği zararlar artık dayanılmaz oyuta ulaşırken Elazığspor ile oynanacak olan maça da taraftar bile götürülmeyecek. Bunun nedeni ise Elazığ’da olay çıkma ihtimali gösterildi. Elazığspor kurmayları Trabzonspor kurmaylarını arayarak “Geçen sezon bizim taraftarlar Trabzonspor kümeye diye bağırmıştı. Bu sezon da sizin taraftarlar ‘PKK dışarı’ diye tezahürat yapmıştı. Burada çok büyük tepki var. Büyük olaylar çıkabilir. Bu nedenle taraftar getirmezseniz iyi olur” talebinde bulundular.

TALEP HEMEN KABUL EDİLDİ
Bu talep, bordo-mavili yönetim tarafından hemen kabul edilirken, bundan sonra ki tüm deplasmanlar için d aynı uygulamanın devam etmesi yönünde de karar alınması gündeme geldi. Bilindiği gibi önceki hafta Sivas deplasmanında taraftarları çıkardığı olaylar nedeniyle Trabzonspor’un sahası bir maç kapatılırken 160 bin lira da para cezası almıştı. 
Öte yandan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu önümüzde ki sezon taraftarlarla ilgili radikal kararlar alacaklarını açıkladı.

RADİKAL KARARLAR KAPIDA
Buna göre 2002 yılında Özkan Sümer’un uyguladığı sistemin bir benzeri hayata geçirilecek. Hacıosmanoğlu grupları ortadan kaldıracaklarını belirterek, “Bütün stadı coşturmak için resmi amigo olacak. Bütün camia tek yürek olacak ve slogan atacak” dedi. Bilet ve kombine fiyatlarını da yeniden belirleyeceklerini söyleyen Hacıosmanoğlu, “Kale arkasını kombine fiyatları bin TL’Den aşağı olmayacak. Diğer tribünleri de buna göre belirleyeceğiz. Tribün ve kulüp yapısıyla örnek olmak istiyoruz” dedi.

KAYNAK: KUZEYEKSPRES