Trabzonspor Kulübü ile taraftar arasında köprülük yapan Serdar Bali, yeni bir dernek kuracağını ve planlarını açıklamıştı. Yaptığı açıklamalar ile beraber büyük beğeni toplayan Serdar Bali'nin, dernek çalışmaları için kesinlikle Trabzonspor Kulübü'nden ve siyasilerden destek almayacağını açıkladı. Zenginden alıp, Trabzon şehrinde fakiri kimseye muhtaç etmemeyi planlayan Bali'nin, bu düşüncelerini kısa sürede hayata geçirmesi bekleniyor.

Şu an itibari ile yaptığı görevde kulüp ile maddi bir bağının olmadığını sadece gönül bağının olduğunu belirtti. Bali'nin şu an bulunduğu görevden sembolik bir rakam aldığı öğrenildi. Yeni planlarına Trabzonspor Kulübü'nün engel olması halinde görevi bırakacağı aldığımız bilgiler arasında.

"KÖMÜRÜ DERNEĞİMİZ VERECEK"

Trabzon şehrinde siyasilerin kömür dağıtmasına tepkili olan Serdar Bali'nin, kuracağı dernekte gerekli alt yapının olgunlaşması halinde şehirde kimseyi siyasilere muhtaç bırakmamayı planlıyor. Gerekli alt yapının oluşmaması halinde kesinlikle böyle bir oluşumun içerisine girmeyeceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim