Saat 24:00'da internet üzerinden organize olan taraftarlar, bir saat içinde Trabzon havaalanına hareket etti. Sadri Şener'e ve onu destekleyerek başkan yapan Faruk Özak'a sert tepki gösteren 150 kadar Trabzonspor taraftarları, futbolcuların da ruhsuz futboluna kızgındı. Mustafa Yumlu'ya yaptığı hareketten dolayı Colman'a büyük tepki vardı. Futbolculara " formaları çıkartın çıplak oynayın. En büyük taraftar futbolcular sahtekar " şeklinde tezahüratlarda bulunuldu.

Trabzonspor yöneticilerine, " Hırsızlar " diyerek bağıran taraftarlar istifa beklediklerini dile getirdi.

Sadri Şener ve yönetimini istifaya çağıran Trabzonspor taraftarları, otobüse doğru yürüyen futbolculara yumurta ve oyuncak bebek attı.

Futbolculara oyuncak kız bebek atan 1461 Meydan Taraftar Grubu Başkanı Süleyman Köse, " kız gibi oyun oynayacaksalar alsın onunla oynasınlar " şeklinde konuştu.

Elinde lazer olan bir Trabzonspor taraftarı önce göz altına alınmak istendi fakat Emniyet Müdürünün talimatıyla beraber sadece lazere el konularak taraftar hakkında işlem başlatılmadı. Emniyet müdürü Ertan Yavaş evine doğru harekete geçerken tekrar dikkatini çeken genç taraftarı aracına alarak evine kadar bıraktı.

Emniyet Müdürü Ertan Yavaş'ın da taraftarlar ile güzel bir diyalog içine girmesinin üzerine gergin olan ortam alevlenmedi.

İşte futbolcuları bekleyen taraftarların tepkisi;



Futbolcular geldiği an yaşananlar ve sonrası;


Editör: TE Bilişim