HEP DESTEK TAM DESTEK

Trabzonspor taraftarları, ligin yeni başlamasına rağmen İstanbul basını tarafından yaratılan kaos ortamına son vermek için takıma destek oluyor. Sosyal medyada birlik beraberlik mesajı veren taraftarlar, 1461 Trabzon ile oynanan idman maçında tribünleri doldurarak takımlarına destek olmuşlardı.

BÜYÜK GÜN 13 EYLÜL


Trabzonspor'un basına ve taraftara açık gerçekleşecek olan ilk idmanına büyük bir taraftar akının olması bekleniyor."13 Eylül'de En Az 5000 Trabzonsporlu Tesislerde" diyerek başlatılan destek kampanyası büyük ilgi gördü. Trabzonsporlu futbolculara ve Şenol Güneş'e destek olmak için harekete geçen taraftarlar, camianın kötü günlerine erken son vermek için düğmeye bastı.

SADRİ ŞENER'E ÖFKE SON BULDU

Başkan Sadri Şener'in, Trabzonspor'un haklarını araması ve bundan asla taviz vermemesi üzerine, Trabzonspor taraftarları başkanına sahip çıktı.

GAZETECİLER DESTEĞE HAZIR

Sadri Şener'i, Şenol Güneş'i ve futbolcuları sert bir dil ile eleştiren bir çok gazeteci, İstanbul basınının Trabzonspor camiasını bölme ve yıldırma çabaları üzerine kenetlendi. Trabzonspor'un adalet savaşını kazanabilmesi için sonuna kadar destek sözü verdiler.


ÇATLAK SESLER DUYULMUYOR

En ufak kötü gidişte, Trabzonspor Kulübü'nü kaos ortamına sürüklemeye çalışan isimlerin, Trabzonspor camiasının kenetlenmesinden sonra sesi çıktığı gibi kesiliyor. Trabzonspor'u kaos ortamına sürükleyecek açıklamalara Trabzonspor taraftarının tepkisi sert oluyor.

Editör: TE Bilişim