Samsun'da yaşayan Trabzonspor taraftarları geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Samsunspor tribünlerinin sevilen ismi Mehmet Soykan'ı kabri başında andı. 

Samsun'da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Samsun ve Samsunspor camiasının önemli isimlerinden biri olan Mehmet Soykan'ı Samsun'un Çarşamba ilçesine bağlı Dikbıyık Mahallesi aile kabristanlığında ziyaret eden Trabzonspor taraftarları 'Ahde vefa zamanı' dedi.

Trabzonspor taraftarlarını kabri başında Soykan'ın ailesi ve Samsunspor taraftarları karşılarken, kabri başında dualar edildi. Program sonrasında çiçekler ile birlikte Trabzonspor ve Samsunspor atkıları kabri başına bırakıldı.

Soykan'ın kabri başında açılan pankartta "Vefayı mutlulukta, güzellikte aramayacaksın. Sevinçlerin ortakcısı bol olur, sefayı herkes sürer. Kısaca mutluluğun yancısı çok olur azizim.. Vefa; kederde, cefada belli eder kendini. Bizlere "EREN" olana, bizler de "MEHMET" oluruz. Trabzonspor asla unutmaz." ifadeleri yer aldı.

Ziyaret sonrası her iki camiayı temsilen konuşunlar " Trabzon ve Samsun omuz omuza olduğunda bu ülke yıkılmaz bir kale olur. Rekabet sahadadır, Mehmet Soykan kardeşimiz hayatında olduğu gibi mezarı başında da her iki şehrin çocuklarını bir araya topladı"ifadelerini kullandılar

Hatırlanacağı üzere 20 Ağustos 2017 tarihinde Samsunspor taraftarları Trabzon'un Maçka ilçesinde Eren Bülbül'ün kabrini ve annesi Ayşe Bülbül'ü ziyaret etmiş ve iki şehir arasında ki dostluk bağlarını kuvvetlendiren bu ziyaret sonrası Trabzonspor - Samsunspor taraftarları arasında ki buzlar eritmişti.

Haber Kaynağı: Hasan Yılmaz - www.haberts.com