En son Trabzon belediye başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret eden Aksoy ve yönetiminin bu sefer ki durağı Trabzon İl Genel Meclisi oldu. Burada Trabzon İl Genel Meclis Başkanı Haydar Revi ile bir araya gelen Aksoy, Trabzonspor için hazırladıkları projelerin birkaçından bahsederek, Trabzonspor’un Trabzon’dan yönetilmesi vurgusunu yaptı.

KURUMSAL KİMLİĞİMİZİ KAZANACAĞIZ


Trabzonspor’un Trabzon’dan yönetilmeli diyerek yola çıktıklarını belirten Emre Aksoy; Trabzonspor’un kurumsal bir kimlik kazanması için projeler hazırlıyoruz. Kurumsal kimlik kazanan bir Trabzonspor’da başkanlar değişince sistemler ve kişiler gitmemeli. Trabzonspor’da oluşturulacak olan bu tür bir yapı takımı daha uç noktalara taşıyacak, dedi.


Kulübe yeni bir kurumsal kimlik kazandırılacak ve yeni imaj çalışmaları gerçekleştirilecek diyen Aksoy sözlerine şu şekilde devam etti: “Trabzonspor’un her alanında elit düzeyde profesyonel ekiple tanıtım ve reklamasyon çalışmaları planlanıp uygulamaya konulacak. Antetli kağıdından, forma-eşofman tasarımına kadar her şey yeniden dizayn edilecek. Özellikle fırtına gibi estiğimiz dönemlerde, açık mavi-koyu bordo çubuklu formalarımıza en kalitelisiyle yeniden kavuşacağız. Bu arada şehir giydirmeleri yapılacak, yeni reklam filmleri çekilecek. Bu filmler şehrin en yoğun yerlerinde büyük led ekranlarda halka izlettirilecek. Ayrıca bu ekranlarda her hafta oynanan maçlar, basına ve halka açık antrenmanlardan kesitler, Trabzonspor’da diğer haberler izlettirilecek. Kısacası Trabzonspor’dan her haber şeffaf bir şekilde, üyelerle ve gönül verenlerle paylaşılacak. Bu anlamdaki tanıtım faaliyetleri  Trabzonsporluların yoğun olduğu yurt içi ve dışındaki illerde de gerçekleştirilecek. Bunun ön çalışmalarını ekibimizle birlikte yapıyoruz. Markamıza değer kattığımızda başarıya ulaşacağız, oradan da kalıcı hale geleceğiz.”
Editör: TE Bilişim