Trabzonspor'un başarılı bek oyuncularından Kamil Ahmet Çörekçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bordo mavili taraftarlara umut dağıttı.

Demir Grup Sivasspor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonun kalan bölümünde forma giyemeyecek olan Kamil Ahmet, sosyal medya hesabı üzerinden Sivasspor maçından bir fotoğrafını paylaşarak, "Sivas maçında yaşadığım sakatlıktan dolayı kalan maçlarda takım arkadaşlarımla beraber olamayacağım. Yeni sezonda formayı tekrar sırtıma geçirip, terimin son damlasına kadar bordo mavi için savaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Seneye Trabzonspor'u el ele hakettiği yere çıkaracağız" notunu düştü.

Bordo-mavililerde 7 sakatlık yaşandı

Trabzonspor'da, son 2 haftada sakatlıklar konusunda şansızlıklar yaşandı.

Karadeniz ekibi, ilk olarak Osmanlıspor maçı öncesi Kolombiyalı oyuncusu Fabian Castillo antrenmanda sakatlık yaşayarak kadrodan çıkartıldı. Son antrenmanda da Burak Yılmaz'ın kasıklarındaki ağrısının artması nedeniyle bordo-mavililer, maç öncesi büyük şok yaşadı.

Osmanlıspor maçının ilk yarısını 2-0 önde kapayan Karadeniz ekibinde, devre arasında genç oyuncu Abdülkadir Ömür, rahatsızlık geçirince yerini Pereira'ya bıraktı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Kucka, ardından da kaleci Onur Recep Kıvrak, sakatlandı.

Onur Recep Kıvrak'ın sol diz ön çapraz bağında yaralanma tespit edilirken futbolcunun 2-3 haftalık tedavinin ardından sahalara dönmesinin beklendiği belirtildi ancak futbolcunun sezonu kapayarak riske edilmemesi bekleniyor.

Demir Grup Sivasspor ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında da Uğur Demirok ve Kamil Ahmet Çörekçi sakatlanırken bu futbolcuların durumunun ciddi olduğu açıklandı.

Uğur Demirok'un sağ arka adalesinde yaralanma tespit edildiği, yaklaşık 2-3 hafta sürecek tedaviye tabii tutulacağı, Kamil Ahmet Çörekçi'nin ise sağ diz iç yan bağında ikinci derece yaralanma meydana geldiği, bu oyuncuya 3-4 haftalık tedavi programı uygulanacağı bildirildi