Bordo-Mavililer’de ligdeki kötü gidiş moralleri bozuyor. Son olarak Karabükspor deplasmanından da 1 puanla dönen Fırtına, puan tablosunda üst sıralara tırmanma hedefini bir türlü gerçekleştiremedi. Ancak şu anda kimse ligdeki kötü gidişatı düşünmüyor. Çünkü herkes, Juventus ile perşembe günü İtalya’da oynanacak tarihi maça kilitlenmiş durumda.

İnter maçı hafızalarda

Rakip, Trabzonspor’un aksine liginde fırtına gibi esiyor, yıldızlarının formu her geçen gün yükseliyor. Taraftarlar bu nedenle umutsuz. Teknik heyet ve futbolcuların ise kendilerine olan güveni tam! Sezon boyunca ligde istikrarsız sonuçlar alınsa bile Avrupa’da çok farklı bir futbol sergileyen ve adeta tarih yazan Bordo-Mavililer, aynısını Juventus karşısında da tekrarlamaya kararlı. Çok değil, yaklaşık iki sene önce Şampiyonlar Ligi şampiyonu İnter’i Giuseppe Meazza’da çimlere gömen Fırtına, İtalya’yı yeniden sarsmak için kenetlendi.

‘Aslan yaptı, biz de yaparız’

Futbolcular da kendi aralarında yaptıkları yorumlarda, “Bu maçta alacağımız iyi bir sonuçla kara bulutlar dağılır. Kaliteli bir takımız. Rakibimiz çok güçlü. Ancak Galatasaray’a da Juventus karşısında hiç şans verilmiyordu buna rağmen İtalya’da berabere kalıp, İstanbul’da yendiler. Aynısını neden biz de yapmayalım? Kendimizi affettirmek için bu maç büyük bir fırsat” diyerek birbirlerini motive ediyorlar. Yönetimin, bu tarihi karşılaşma için yüksek bir prim belirlemesi de gündemde.