Trabzonspor’un forvet sorununu çözmek için uzun uğraşlar vererek kadrosuna katmak istediği Lucas Barrios ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 

Bordo-Mavilileri tercih etmeyerek Çin Kulübü tarafından Spartak Moskova’ya satılan Barrios burada takımıyla çıktığı ikinci maçta sakatlandı. 

7 maç oynanan Rusya Liginde Spartak Moskova 14 puan ve avaraj ile ikinci sırada yer alırken Barrios takımıyla ilk olarak Trabzonsporlu Gökdeniz’in takım kaptanı olduğu Rubin Kazan ile karşılaştı. Bu maçta 0-0 berabere biten karşılaşmada Barrios 73. Dakikada oyuna girdi. 

Kazan’ın ardından Amkar ile deplasmanda karşılaşan Barrios’lu Spartak, bu maçı ise 2-1 kaybetti. 59. Dakikada oyuna giren Barrios, sakatlanarak erken çıkmak zorunda kaldı. 

Oyuncu ile ilgili Spartak Moskova kulübünden yapılan açıklamada Barrios’un yapılan muayenesinde diz kısmı dış yan bağlarında yırtık oluştuğu kaydedildi. 

Futbolcunun iyileşme sürecinin 4 ila 6 hafta arasında alacağını açıklayan Spartak Moskova, “Maçın ikinci yarısında erken yaralandı” yorumunda bulundu.