Trabzonspor uzun süredir transferini bitirmek için çalıştığı Dallas kulübünün sol açık ve forvet oyuncusu Fabian Castillo'yu renklerine bağladı. Önceki gün gelmesi beklenen ama son anda uçağını kaçırdığı için dün sabah saatlerinde İstanbul'a ayak basan 24 yaşındaki Kolombiyalı'yı taraftarlar karşıladı, havalimanında büyük coşku yaşandı. Ardından sağlık kontrolünden geçirilen genç futbolcu, yönetimle masaya oturdu. Kalan küçük detaylar da bu toplantıda giderildi ve anlaşma sağlandı. Castillo bugün 4 yıllık resmi imzayı atacak. Kolombiyalı yıldız, imza sonrası gece geç saatlerde takımın Macaristan kampına katıldı.

181 MAÇTA 39 GOL ATTI 
Sol kanatta ve forvette görev alabilen Castillo'nun ilk olarak göze çarpan özelliği yüksek top tekniği ve çalım yeteneği. Çabukluğuyla da dikkat çeken 24 yaşındaki yıldız futbolcu gol noktalarında da sık sık kendisini gösterebiliyor. Deportivo Cali forma giydiği tek sezonda 18 maçta 3 gol atıp 3 de asist yapan Castillo, daha sonra transfer olduğu Dallas'ta takımın en önemli isimlerinden birisi oldu. Dallas forması altında 181 resmi maçta görev alan Castillo, 39 gol atıp 31 de asist yaptı. Castillo geçen sezon 22 maçta 5 gol kaydetti.

Sabahın erken saatleri olmasına rağmen coşku ile karşılanan Fabian Castillo büyük şaşkınlık yaşadı. Taraftar, genç oyuncuyu omuzlara aldı.

SIRA GELDi ONAZİ'YE
Trabzonspor transfer komitesi 13 Ağustos'ta sona erecek olan Macaristan kampı bitene kadar transfer çalışmalarını sonuçlandırmak için yoğun şekilde çalışıyor. Fabian Castillo'nun işini bitiren bordo-mavililer, 24 yaşındaki Nijeryalı orta saha Ogenyi Onazi'de de mutlu sona çok yakın. Trabzonspor'un önerdiği rakamı büyük oranda kabul eden Onazi'nin de kulübünün ikna edilmesinde aktif rol aldığı belirtilirken, Lazio'nun da istediği bonservis bedelinde yumuşadığı öğrenildi. Bunun üzerine Onazi için bir ön anlaşma sağlanırken, bordo-mavililer İtalyan kulübünün iki farklı bankadan istediği teminatı da sağladı. Trabzonsporlu yöneticiler Onazi için, "Hafta sonuna kadar bu transferi sonuçlandıracağımızı düşünüyoruz" şeklinde yorum yaptı..
Editör: TE Bilişim