Ligde 9 maçtır kaybetmeyen Trabzonspor'da 4 isim, 2'nci yarıda atılan gollerde pay sahibi oldu. Bordo mavili takımda N'Doye ve Uğur Demirok 3'er gol, 1'er asist, Yusuf Yazıcı 3 gol, 3 asist, Olcay Şahan ise 1 gol ve 5 asistle takımı sırtladı. 2'nci yarıda Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı ve Olcay Şahan 9, Dame N'Doye ise 8 maçta forma şansı buldu.

EN İSTİKRARLISI OLCAY
Trabzonspor'da 2'nci yarıda skora en çok katkı sağlayan 4 oyuncu arasında en istikrarlısı ise 9 maçta 804 dakika sahada kalan Olcay Şahan oldu. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Olcay Şahan'ı 9 maçta 785 dakika ile Uğur Demirok takip etti. Bordo mavililerde ligin ikinci yarısında genç futbolcu Yusuf Yazıcı 9 maçta 707 dakika, 32 yaşındaki Senegalli forvet Dame N'Doye ise 8 maçta 470 dakika süre aldı.

N'DOYE TATİLDE DE ÇALIŞIYOR
Trabzonspor'da son maçlarda yükselen formu ile dikkat çeken forvet oyuncusu Dame N'Doye, izin günlerini de çalışarak geçiriyor. Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında oynanan Galatasaray maçının ardından 3 günlük izne çıkan bordo mavililerde Senegalli futbolcu, tatilde de çalışmalarını aksatmıyor ve formunu korumaya çalışıyor. N'Doye Trabzonspor forması ile bu sezon 24 maçta 1656 dakika sahada kaldı, toplamda 7 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.