Bordo mavililer, Spor Toto Süper Lig'in ilk iki haftasında bir galibiyet ve bir mağlubiyet alırken Ersun Yanal, takımını aynı 11'lerle sahaya çıkardı. Kadro istikrarından yana olduğu algısını yaratan Ersun Yanal, yaptığı oyuncu değişiklikleriyle de başta sağ açık olmak üzere, sağ kanata takviyeye ihtiyaç duyduğunun sinyalini verdi.

"TRANSFERDE KULÜBÜN ÇIKARLARI ÖN PLANDA"

Kasımpaşa ve Gaziantepspor ile oynanan maçlarda takımın hücum organizasyonlarından memnun kalmadığını belirten Ersun Yanal, mili aranın ardından daha mücadeleci bir takım ortaya çıkartmak istediğini belirtti. Haftalar ilerledikçe takım içerisindeki taşların daha iyi oturacağını da vurgulayan Ersun Yanal, "Böylelikle oyun sistemimiz daha belirgin olacak. Trabzonspor kimliğine yarışan ofansif ve agresif futbol bizim yeni sezondaki kimliğimiz olacak" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Muharrem Usta ile yaptığı görüşmede sağbek ve sağ açık mevkileri için transfer beklentisi olduğunu belirten Ersun Yanal, ama kulüp çıkarları doğrultusunda alınacak karara da saygı duyacağını dile getirdi.

HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR

Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında oynanan Gaziantepspor karşılaşmasının ardından milli maç arası nedeniyle 3 gün dinlenen Trabzonspor'da izin bitiyor. Bordo mavililer, yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanarak ligin 3'üncü haftasında sahasında Osmanlıspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

30 AĞUSTOS MESAJI

Trabzonspor Kulübü, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Kulübün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda, "30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun" mesajlarına yer verildi.

ZİYAD NEMLİ UNUTULMADI

Trabzonspor Kulübü, 1990 yılında vefat eden kulübün kurucularından Ziyad Nemli'yi andı. Kulübe ait sosyal medya hesabı twitterdan Ziyad Nemli'nin fotoğrafıyla birlikte yapılan paylaşımda, "30.08.1990'da aramızdan ayrılan kurucularımızdan Ziyad Nemli'yi saygıyla anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" ifadelerine yer verildi.
.
Editör: TE Bilişim