Spor Toto Süper Lig’de son oynadığı Kardemir Karabükspor maçını farklı kaybeden Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal, ilk 6 maçta yaptığı değişikliklerin ardından yeniden ilk haftadaki kadroya dönüş yapacağının sinyallerini verdi. Tecrübeli teknik adamın sakatlıkları geçen Güray ve Uğur Demirok ile yabancı oyuncular Castillo ve Onazi’ye yeniden forma verebileceği belirtildi.

İSTEKSİZ FUTBOLCULAR DİNLENDİRİLECEK

Lige verilen milli arada Yanal’ın ilk 6 haftada oynanan maçları tekrar tekrar izlediği, yardımcıları ile yaptığı analizler sonucunda maçlarda isteksiz gözüken oyuncuları dinlendirme kararı aldığı öğrenildi. Deneyimli teknik adamın, milli takımlardan dönen oyuncuların da çalışmalara katılmasının ardından kadrodaki revizyon hareketini başlatması bekleniyor.

15 GÜNLÜK ARADA 5 GÜN İZİN

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’e verilen 15 günlük milli aranın 5 gününü izinli olarak geçirecek. 1 Ekim’de oynadığı Kardemir Karabükspor maçının ardından 3 gün izin yapan bordo-mavililere, pazar günü gerçekleştirilen antrenmanın ardından 2 gün daha izin verildi. Salı günü saat 19.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanacak olan Trabzonspor, milli takım kamplarında bulunan oyuncuların da katılımıyla Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına devam edecek.

ALTYAPIDA FARKLI SONUÇLAR

Trabzonspor altyapı takımları başarılı sonuçlarıyla dikkat çekiyor. Coca Cola Gelişim Ligi 5’inci haftasında 5 ayrı kategoride Giresunspor ile karşılaşan bordo mavililerde U19 takımı 2-0, U17 takımı 4-3, U16 takımı 6-0, U15 takımı 2-0 ve U14 takımı 15-0’lık skorla sahadan galibiyetle ayrıldı. Trabzonspor söz konusu 5 maçta toplamda 29 gol kaydederken, kalesinde 3 gol gördü.

Tolga SAĞLAM / TRABZON,(DHA)
Editör: TE Bilişim