Akçay kalecisini seçti… Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Mustafa Akçay, Sportif Direktör Ünal Karaman ile yaptığı toplantıda iki kaleciden ‘Kim gitsin?’ tartışmalarına son noktayı koydu. Akçay, Ünal Karaman’a Tolga’nın gitmesi ve Onur’unda takımda kalması hakkında rapor verdiği belirtildi. Akçay yapılan görüşmede Karaman’a, “Türkiye’nin en iyi iki kalecisini kadromuzda bulundurmak hem Trabzonspor’a hem de Türk futboluna bir fayda sağlamaz. Onun için birini mutlaka göndermeliyiz” dedi.

KARAMAN AÇIKLAYACAK
Akçay, Karaman ile yaptığı toplantıda, “Ben Tolga’nın gitmesinin hem kendisi hem Trabzonspor hem de Türk futbolu açısından yararlı olduğunu düşünüyorum. Tolga giderken de takımına para kazandırarak gidecek. Bu nedenle Trabzonspor’a hem sahada hem de saha dışında önemli bir kazanç sağlamış olacak. 1461 Trabzon’dan gelen Fatih’in de önünün açılmış olacak. Fatih’te iyi bir kaleci Onur ile beraber bizi uzun yıllar taşıyacaklarına inanıyorum” dedi.

BAŞKAN NE DİYECEK?
Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman önümüzdeki günlerde Tolga ile bir görüşme yaparak kararını açıklaması bekleniyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşerek gitmek için izin isteyen Tolga’nın bu kararı olumlu karşılamasının beklendiği öğrenildi. Hacıosmanoğlu’nun ise Tolga’nın gidişine onay vermemesinin ardından Akçay-Karaman ikilisinin tavrından sonra nasıl bir karar vereceği ise merak konusu.