İŞTE TRABZONSPOR'UN KOMBİNE AÇIKLAMASI!

Trabzonsporumuz, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından itibaren maçlarını oynadığı yeni yuvamızda bu sezon da siz değerli taraftarlarımızın desteğiyle nice büyük zaferlere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Takımımızı tribünden desteklemek isteyen taraftarlarımız için kombine satışlarımız, yarın saat 11:00 itibarıyla başlıyor. Yeni sezon kombineleri, eski kombine sahipleri ile öğrenci ve kadın taraftarlarımıza aşağıda detayları belirtilen şartlardaki kampanyalı fiyatlarla sunuluyor.

2017-18 sezonuna ait kombine fiyatlandırması şu şekildedir:

Tribün ​​Kombine (TEK SEZONLUK)

Platinum B Blok ​​ 7.000 TL

Platinum A-C Blok ​6.500 TL

VIP Gold ​​ 5.000 TL

VIP Silver ​​4.000 TL

Kategori 1 (Batı 1) 1.500 TL

Kategori 2 (Batı 2) 1.200 TL

Kategori 3 (Doğu 1) ​1.100 TL

Kategori 4 (Doğu 2) ​ 900 TL

Kategori 5 (Doğu 3) ​ 700 TL

Kategori 6 (Kale Arkaları) 400 TL

Bunun yanı sıra 2017-2018 sezonunda derbi maçlar hariç günlük maç bileti fiyatlarımız da şu şekilde belirlenerek sezon boyunca uygulanmak üzere sabitlenmiştir:

Tribün Bilet Fiyatı

Platinum B Blok ​ ​ 425 TL

Platinum A-C Blok ​ 400 TL

VIP Gold 300 TL

VIP Silver 250 TL

Kategori 1 (Batı 1) 90 TL

Kategori 2 (Batı 2 ) 70 TL

Kategori 3 (Doğu 1) 60 TL

Kategori 4 (Doğu 2) ​50 TL

Kategori 5 (Doğu 3) 40 TL

Kategori 6 (Kale Arkaları)​ 25 TL

Taraftarımızın kombine alımlarına ilişkin öğrenmek isteyebileceği diğer detaylar ise şu şekildedir:

Eski kombine sahiplerini ne gibi avantajlar bekliyor?

Eski kombine sahiplerimizin (geçen sezon ilk devre ve ikinci devre ücretli olarak kombine sahibi olanlar) koltukları, 17-24 Temmuz tarihleri arasındaki sürede adlarına rezerve edilecektir. Eski kombine sahiplerimiz, rezerve edilmiş koltuklarını bu süre içerisinde satın almaları durumunda yüzde 25 indirim hakkından faydalanacaklardır. Bu kombine sahipleri geçen yılki koltuklarını satın alabilecekleri gibi tercihini başka bir koltuk için de kullanabileceklerdir.İndirim hakkı diğer koltuklar için de geçerlidir. Eski kombine sahiplerimiz rezerve edilen koltuklarını Passolig kombine satış noktalarından vepasso.com.tr'den satın alabilirler. Tercihini başka bir koltuktan yana kullanmak istiyorlar ise kombine satış noktalarına başvurmaları gerekecektir.

Geçen sezon üç yıllık kombine alan taraftarlarımızın yapması gereken bir şey var mı?

Bu taraftarlarımızın koltukları kendileri adlarına rezerve edilmiş olup 17 Temmuz itibarıyla Passolig kartlarına yüklenecektir. Taraftarlarımızın Passolig kartlarını vizeletmiş olması yeterlidir.

Geçen yıldan kombinesi olmayan ve bu sene kombine almak isteyen taraftarlarımız ne yapmalı?

Geçen yıldan kombinesi olmayan taraftarlarımız yarın saat 11:00 itibarıylaeski kombine sahipleri için rezerve edilen koltukların dışında koltuk seçerekkombineleriniPassolig kombine satış noktalarındansatın almaya başlayabilirler.25 Temmuz tarihi itibarıyla isekombine satış noktalarındanve webkanalı üzerinden boşta kalacak koltuklar için tercihte bulunarak kombinelerini satın alabilirler.

Kombine alımını nereden yapabilirim?

Kombineler Medical Park Stadyumu, TS Club Sadri Şener Mağazası, TS Club Trabzon Meydan, Trabzonspor Ziyabey Sosyal Tesisleri, Bakırköy TS Club (Buradaki satışlara Salı günü başlanacaktır), Maltepe Park AVM TS Club (Buradaki satışlara Çarşamba günü başlanacaktır), Ankara AnkaMall TS Club (Buradaki satışlara Perşembe günü başlanacaktır) ilewww.passo.com.trweb sitesinden satışa sunulacaktır.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi kadın taraftarlara yönelik bir kampanya var mı?

Evet. Kadın taraftarlarımıza bu sezon da kombine alımlarında %50 indirim uygulanacak. İndirimden yararlanmak isteyen taraftarlarımız için kombine satışı sadece yukarıda belirtilen Passolig kombine satış noktalarından yapılacaktır.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi öğrencilere yönelik bir kampanya var mı?

Evet. Öğrencilere bu sezon da kombine alımlarında %30 indirim uygulanacak. Taraftarlarımız öğrenci olduklarını ispat eden bir belge ile birlikte sadece Passolig kombine satış noktalarından kombinelerini indirimli alabilecek.

Birden fazla indirim hakkından yararlanabilir miyim?

Hayır. Bir kişi birden fazla indirimden yararlanamaz. Buna aşağıda detaylarıyla belirttiğimiz kredi kartları da dahildir.

Öğrenci / kadın indirimli kombinemi sezon içinde devredebilir miyim?

Hayır. Bu indirimden yararlanan kombine sahiplerinin kombinelerini devretmesi mümkün değildir.

Trabzonspor kredi kartlarına indirim imkanı var mı?

Taraftarlarımız kombinelerini Trabzonspor Denizbank Bonus, Trabzonspor Garanti Bonus, Trabzonspor Vakıfbank World, Card Finans Trabzonspor kartlarını kullanarak ve dilerlerse 6 taksit imkânı ile satın alabilirler. Kombine alacak taraftarlarımız bu kartları kullandıkları takdirde %10 indirim hakkına sahip olacaklardır. Bu indirim hakkı 25 Temmuz 2017 tarihine kadar sadece Passolig kombine satış noktalarından, bu tarihten sonra ise internet üzerinden geçerli olacaktır.

Kombinemin geçerlilik süresi ne kadardır?

Yeni sezon kombineleri 2017-18 sezonunda yeni yuvamızda oynayacağı tüm resmi maçlar için geçerli olacaktır.Bu sezon kombine satın alan taraftarlarımıza önümüzdeki sezon %10 indirim hakkı tanınacaktır.