Osmanlıspor'un güçlü savunması üzerine yoğunlaşan Teknik Direktör Ersun Yanal, kanat organizasyonlarıyla rakibini mağlup etmeyi planlıyor. 

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-0 yenen deplasmanda ise Gaziantepspor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, Osmanlıspor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Hafta içinde kulübün yaşadığı olumlu gelişmelerin ardından süreci Osmanlıspor karşısında alacağı galibiyetle taçlandırmak isteyen Karadeniz ekibi, taraftarlarına ise bayram hediyesi vermeyi amaçlıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yardımcılarıyla birlikte Osmanlıspor üzerinde analizler yaptı. Rakibinin Avrupa kupası maçlarını ve lig maçlarını izleyen tecrübeli teknik adam aldığı notları oyuncularıyla paylaşırken, yapılan çalışmalarda ise rakibin aksayan yönleri üzerinde durduğu öğrenildi.

Osmanlıspor'un güçlü savunmaya ve hızlı atağa çıkan bir takım olduğuna dikkat çeken tecrübeli teknik adam, her oyuncunun bir birinini açığını kapatmasını istedi. Kanat organizasyonları ve orta sahada rakibin direncini kıracak müdahaleler yapmak zorunda olduklarını futbolcularıyla paylaşan Yanal, moral ve motivasyon açısından Osmanlıspor maçının önemli olduğunu vurguladı.

Kadroda değişim

Kasımpaşa ve Gaziantepspor maçlarına aynı kadroyla çıkan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Osmanlıspor karşısında değişime gideceği öğrenildi. Sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı bordo-mavili takımda İbanez ve Suk'un ilk 11'de sahada olması beklenirken, Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Onur, Zeki, Durica, Uğur, İbanez, Okay, Onanzi, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, Castillo ve Suk şeklinde çıkması bekleniyor.