Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, transfer çalışmaları ve gelecek sezonki planlarıyla ilgili olarak Macaristan kampında FOTOMAÇ'a özel açıklamalarda bulundu. Usta, "Kucka'yı, Kamil Ahmet'i Bongonda'yı aldık. Artık 'çizgi ötesi' transferler yapacağız" derken, Burak Yılmaz'ın her an bitebileceği müjdesini verdi. Usta, "Burak ile epeydir görüşüyorduk. Kendisi ile bir ölçüde anlaştık. Kulübüyle görüştük. Bir görüşme daha yapacağız. Anlaşabilirsek ki uğraşıyoruz, Burak'ı Trabzonspor'da göreceğiz" diye konuştu. Transferin kiralık ya da bonservisiyle birlikte olabileceğini, görüşmelerin sürdüğünü belirten Usta, maliyetin bir kısmını sponsor ile karşılayacaklarını da dile getirdi:

SPONSOR İLE ÇÖZECEĞİZ
"Kucka, Burak önemli oyuncular. Burak'ın gelmesi maliyet demek. Bunun bir kısmını da sponsor ile çözmeye çalışıyoruz. Hatta birkaç oyuncu için bunu düşünüyoruz. Burak, Çin'de çok yüksek rakamlar kazanıyor. Oradaki kazançların Türkiye'de olma ihtimali yok. Ondan da ciddi oranda fedakarlık yapmasını istedik ve bir yerlerde buluştuk."

'O STATTA OYNAMAK İSTİYORUM'
Muharrem Usta, Burak'ın Şenol Güneş Stadı için 'Tüylerim diken diken oluyor, o statta oynamak istiyorum" dediğini vurgularken, "Bir önceki forma Kucka ile güzel oldu. Sırada çubuklu var. Burak ile tanıtılırsa güzel olur ama bakalım kime nasip olacak" ifadesini kullandı.

50. YILDA GÖNLÜMÜZ ELBETTE ŞAMPİYONLUKTA
MTK maçının son bölümü izleyen Muharrem Usta takımın son durumu ve şampiyonluk hakkında ise şunları söyledi: "Klasik söylemdir, kamplarda eksikler gözükür. İyi bir kamp olduğunu biliyorum. Bu sene 50. yılımız. Taraftarın, camianın başarıya susamışlığı var. Ancak baskıya çevirmemek gerekiyor. Geçen sene kadromuz dardı. Beşiktaş maçını bu yüzden kaybettik. Yaptığımız transferlerle bu sezon takım daha dengeli. İlginç bir lig olacak. Gönül ister ki şampiyon olalım ama Trabzonspor'un zirve yarışını güçlü yapması da şampiyonluk kadar önemlidir. Fikstürde Fenerbahçe'yi takip etmemizin avantaj olacağını sanmıyorum".

Editör: TE Bilişim