Süper Lig'de devre arasının gelmesiyle birlikte transfer çalışmalarını hızlandıran Trabzonspor ve Beşiktaş'ın Samuel Eto'o konusunda karşı karşıya geldiği öğrenildi. Her iki takımın da Kamerunlu golcüyü transfer etmek istediği bildirildi.

TRABZONSPOR BİR ADIM ÖNDE

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın N'Doye, Suk ve Muhammet Demir'in performanslarından memnun olmadığı bu nedenle mutlaka golcü transferi istediği biliniyor. Ersun Yanal'ın temsilcisi olan Metin Korkmaz aracılığıyla Samuel Eto'o konusunda girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Antalyaspor'da devam etmek istemeyen yıldız golcünün de Trabzonspor'un teklifine olumlu yaklaştığı bilgisine ulaşıldı. Bordo mavililer, para + oyuncu formülü ile bu transferi bitirmek istiyor.

BEŞİKTAŞ DA DİRSEK TEMASINDA

Beşiktaş'ın da Vincent Aboubakar'ın Afrika Kupası'na gidecek olmasından dolayı golcü arayışlarında bulunduğu bildirildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in de onay verdiği ve sezon başında da gündeme gelen Samuel Eto'o için siyah beyazlıların da dirsek temasında bulunduğu öğrenildi. 

Beşiktaş ve Trabzonspor arasında Samuel Eto'o konusunda bordo mavililer şu an için daha fazla yol katetti. Bu transferin gelecek hafta netleşmesi bekleniyor.

Antalyaspor ile 2018 yılında sözleşmesi sona erecek olan Samuel Eto'o, bu sezon forma giydiği 12 resmi maçta 5 gol, 1 asistlik performans sergiledi.
Editör: TE Bilişim