Trabzonspor'da Tolga Zengin transferi adeta yılan hikayesinde döndü. Trabzonspor cephesi o fiyata satmayız dediği Tolga Zengin için ise Beşiktaş tarafı Trabzonspor'un yalan söylediğini iddia ederek Başkan Fikret Orman şu açıklamayı yaptı,

""Tolga Zengin'e talip olduk. Görüşmelerimiz devam ederken Trabzonspor cephesi Rubin Kazan'ın daha yüksek teklifi olduğunu söyledi. Rubin takımının ikinci başkanı da tesadüf ki benim çok yakın bir arkadaşım. Onu aradım kesinlikle böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Tolga konusunda kendilerine bir rakam sunduk bir lira fazlasını vermeyiz. Bu iş verdiğimiz rakama evet demeleri halinde biter."

Öte yandan İki kulüp Tolga için 2 milyon 750 bin euro'da anlaşmaya varırken, ekstra bir ödemenin daha olacağı ileri sürüldü.  Beşiktaş, Tolga için bordo-mavililere 2 milyon 750 bin euro'yu, 4 yılda 4 taksitte ödeyecek. Ayrıca Tolga'nın 50 maç oynaması durumunda, 750 bin euro'luk bir ödeme
daha yapılacağı belirtildi.

BEŞİKTAŞ AÇIKLAMALARI YALANLADI

"Başkanımız Fikret Orman'ın iftar yemeğindeki açıklamaları ile ilgili bazı yanlış anlaşılabilecek bilgiler basında yer almaktadır.
Başkanımız Fikret Orman, yaptığı açıklamada dost ve kardeş kulüp Trabzonspor ile Tolga Zengin'in transferi için görüşme yapıldığını belirtmiş, ancak Trabzonspor'un manevi şahsiyetini veya yönetim kurulunu hedef alan bir açıklamada bulunmamıştır. Başkanımızın eleştirisi transfer rakamını artırmaya yönelik dedikoduları üreten ve yayan çevreleredir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."
Editör: TE Bilişim