Süper Lig’de 16 maçlık ilk periyodu küme düşme potasının hemen üzerinde kapatan Trabzonspor, 2017’de küllerinden doğdu... Bordo-Mavililer sezon başının tam aksine devre arasında nokta atışı transferler yaptı, daha ‘bilindik’ isimlere yöneldi ve karşılığını da performans olarak aldı. Öyle ki Pereira, Mas ve Olcay Şahan takıma direkt katkı sağlarken, Medjani de her iki maçta sonradan oyuna girip, alkış topladı. 

Mücadeleci futbol...

Fırtına, Bursaspor ve Kasımpaşa deplasmanlarında taraftarın istediği mücadeleci futbolu ortaya koyup kazanırken, 4 yeni transferin sergilediği futbol özellikle teknik direktör Ersun Yanal’ın yüzünü fazlasıyla güldürdü. Forvet Hugo Rodallega da takıma katıldıktan sonra Bordo-Mavililer’in ivme kazanarak yola devam etmesi bekleniyor. 

4 puanlık fark

5. sıradaki Antalyaspor’un sadece 4 puan gerisinde olan Trabzonspor aldığı iki önemli deplasman galibiyetiyle adeta yeniden doğuş yaşıyor. Özellikle önümüzdeki hafta Akyazı Şenol Güneş Stadı’nda oynanacak Gaziantepspor maçı öncesi yakalanan hava, yönetimi de fazlasıyla memnun ediyor. Fırtına’nın yeni hedefi, taraftarının önünde de ligde kazanıp seriyi devam ettirmek. 

Editör: TE Bilişim