Trabzonspor resmi sitesinden yapılan açıklamada uygulamanın özellikleri geniş kapsamda anlatıldı.

İŞTE O AÇIKLAMA:

Kulübümüz, faaliyet gösterdiği spor dallarında taraftarları ile mobil platform üzerinden iletişim ağını genişletiyor. Trabzonspor Resmi Mobil Taraftar Uygulaması sayesinde taraftarlarımız, kulübümüz ile ilgili en güncel haberlere anında ulaşabilecek, takım ve maç istatistiklerini anlık olarak takip edebilecek. Taraftarlarımız maç içi istatistik, ısı haritaları, topla buluşma, oyuncu ve gol istatistikleri gibi birçok veriye mobil platform üzerinden ulaşabilecek. Uygulamada kullanılacak istatistikler, canlı spor verilerini sunmada dünyanın lider firmalarından OPTA tarafından sağlanacak.

Uygulama içerisinde kulübümüze özel kurgulanan oyunlarda elde edecekleri taraftar puanlar ile sürpriz hediyeler kazanabilecek.

Kulüp lisanslı ürünlerinin alışverişini cep telefonundan hızlıca yapabileceği gibi, maç biletlerini de mobil platform üzerinden alabilecek.

Taraftarlarımız, uygulamanın önümüzdeki günlerde çıkacak yeni sürümleriyle de kulübümüzün ve sporcularımızın resmi sosyal medya hesaplarını buradan takip edebilecek. Taraftarlarımız yeni nesil teknolojiler ile maç atmosferine her an dahil olabilecek ve sürpriz uygulamalarla da “maçın 12. adamı” olabilecek. Ayrıca taraftarımız stat, müze ve diğer tesislerde 360° video olacak biçimde sanal tur yapabilecek. Teknolojik altyapı sayesinde farklı stat aktiviteleri ve yarışmaları deneyimleyebilecek.TS Messenger sayesinde taraftarlar kendi aralarında mesajlaşarak iletişim kurabilecekleri bir platforma da sahip olacak.
Projenin geliştiricisi Kafein Technology Solutions, 2005 yılında yazılım çözümleri geliştirmek amacı ile kurulmuştur. 2015 itibarıyla ilk 500 bilişim şirketi sıralamasında 98. sırada olan Kafein Technology yurtiçi ve yurtdışı pek çok kurumsal firmaya teknoloji çözümleri sunmaktadır.

Trabzonspor Resmi Mobil Taraftar Uygulamasını, App Store ve Google Play’den Ücretsiz olarak indirebilir, içindeki tüm servisleri ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Google Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.org.trabzonspor.android&hl=tr

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/trabzonspor-resmi-taraftar/id1126291802?ls=1&mt=8
Editör: TE Bilişim