Erol İbrahimağaoğlu kimdir?

1966 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğdu.Ailesinin işleri nedeniyle İstanbul ‘a yerleştiğinden dolayı eğitim hayatı İstanbul da başladı.İlkokulu üçe kadar Tophane Firuzağa İlkokulu, üçüncü  sınıftan  sonra Kuyubaşı Melahat Şefizade İlkokulunda tamamladı.Daha sonra 1984 yılında  Fenerbahçe Lisesinden mezun oldu.

1985 yılında İ.T.Ü Sakarya Mühendislik Fakültesi  İnşaat Bölümünü kazandıktan sonra 1990 yılında mezun oldu.
Mezun olduktan sonra kısa bir süre aile şirketi olan Ağaoğlu İnşaat ta proje yöneticisi olarak çalıştı.1991 de lisan öğrenmek için  İngiltere’nin Cambridge şehrine gitti.daha sonra 1992 yılında Türkiye’ye döndükten sonra vatani  görevini İzmirin Narlıdere ilçesinde Bilgisayar operatörü ve Tercüman olarak tamamladı.Askerligi bitirdikten sonra sırasıyla çeşitli inşaat firmalarında üst düzey yönetici olarak çalıştı.

1998 yılında kendi firmasını kurup  inşaat sektöründe yapsat ve taahhüt işlerinde hizmet vermeye devam etmektedir.

2002 Adalet ve Kalkınma Partisi Kadıköy kurucu yönetim kurulu üyeliği, yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcıliği ve 2004 yerel seçimlerinde Kadıköy Belediye Meclis üyesi olarak görev aldı.
Sakarya Mühendisler Gurubu kurucu yönetim kurulu üyesi.
Ataşehir  ilçesi kurucusu,2009 seçimlerinde Ataşehir Kurucu Belediye Meclis üyeliği ,İmar komisyon üyesi olarak görev aldı.
İş dünyasının zirve örgütlerinden TİAB üyesi
Ataşehir Kızılay Derneği kurucu Başkanı
Ataşehir Trabzonlular Derneği kurucu Mütevelli heyeti üyesi
Trabzonspor Yönetim kurulu üyesi devam etmektedir.
Mavera Sağlık ve Eğitim Vakfı  kurucu mütevelli  Heyeti üyesi 

Evli ve 3 çocuk babası olup,iyi derecede İngilizce bilmektedir.





Editör: TE Bilişim