Trabzonspor camiasının önemli isimlerinden Şükrü Kuleyin'in yaptığı çağrı ses getirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yönetime çağrı yapan Kuleyin şunları yazmıştı;



KONSER İPTAL AÇILIŞ VE MAÇ YAPILACAK

Trabzonspor'dan konserin iptal edildiğinin açıklanması üzerine HaberTS.com'a konuşan Şükrü Kuleyin, yönetime teşekkürlerini iletti.

Şükrü Kuleyin konserin iptal edilmesi "Avni Aker'de müzik şöleni olsaydı renk katılırdı ama o stadın dolması için olmazsa olmaz bir durum değildir. Trabzonspor taraftarı arma için, yeni transferleri izlemek için o stadı zaten doldurmalıdır ve dolduracaktır da. Süleyman Seba'nın cenazesinin olduğu gün Avni Aker'de konserin olması büyük bir camiaya yakışmazdı. Yönetimimizin konseri iptal etmesini çok doğru buluyorum. Gösterilen hassasiyetten dolayı Trabzonspor yönetimini kutluyorum. Büyük camia olmak bunu gerektirirdi." dedi.

KONSERİN İPTALİ BÜYÜKLÜĞÜ GÖSTERDİ

Trabzonsporlu taraftarlar ve rakip takım taraftarları, yönetimin aldığı bu karar sonrasında tebrik mesajları yayınladı. Trabzonspor yönetiminin aldığı karar sosyal medyada büyük etki yaptı.