Trabzonspor'da bugün taraftar yine beklentinin altında kaldı. Maçın gündüz oynanması nedeniyle Bordo-Mavili yönetim yüksek olan bilet fiyatlarını düşürmüş ancak maça ilgi yine beklenildiği kadar olmadı.

Trabzonspor Elazığspor'u kendi evinde 4-0'lık net bir skorla geçti ancak taraftar anlamında beklediğini bulamadı. Bordo-Mavili tribünlerde yine yer yer boşluklar oluşurken, taraftarların ise takıma inancı hala yerin gelmedi. Geçen sene alınan kötü sonuçlar ve 3 Temmuz şike sürecinde oluşan güven bunalımından hem taraftar hem de takım kötü şekilde etkilenirken bu durumun yansımaları bu yıl da devam ediyor. 

Bu durumun üstüne bir TFF'nin Trabzonspor'a her zaman ki gibi yanlış yaklaşarak maçlarını gündüze alması da taraftarların Hüseyin Avni Aker'e gelmemesine yol açıyor. 

Ligde 17 puan ile 5. sırada yer alan Bordo-Mavililerde yaşanan bu duruma yönetim bilet fiyatlarını indirerek çare olmayı düşündü. 

Yönetim bu sorunu aşmak için bilet fiyatlarını önce 40 TL’den 30 TL’ye düşürmüştü. Son olarak bir indirim daha yaptı ve fiyatları 25 TL olarak belirledi. Ancak buna rağmen tribünler yine dolmadı.