Galatasaray, transferdeki yerli bombasını sonunda patlattı. Günlerdir süren Yasin Öztekin pazarlıkları mutlu sonla bitti, Cim-Bom, Erciyesspor'un gurbetçi kanat oyuncusunu kadrosuna resmen dahil etti.

1 aydır 27 yaşındaki futbolcu için transfer çalışmaları yapan G.Saray, uzun sürecin ardından Kayseri Erciyes Başkanı Ziya Eren ile anlaşıp Olcan, Sinan Bolat ve Sinan Gümüş'ten sonra bu sezonki 4. transferini gerçekleştirmiş oldu.

FİYATINI YARI YARIYA İNDİRDİLER
KAP'a, "Yasin Öztekin'in transferi için Erciyesspor ile görüşmeleri başlanmıştır" şeklinde bildirim yapan Aslan, sıkı bir pazarlık süreci yaşadı. Menajerler aracılığı ile oyuncuyu ikna eden Sarı-Kırmızılılar, Erciyes'e kapıyı 1.5 milyon Euro'dan açtı.

Kayseri ekibi ise 4 milyon Euro ile pazarlığa girdi. 1 ayı geçen ve sık sık kesilen görüşmeler sürecinde Aslan fiyatı önce 2, ardından 2.5 milyon Euro'ya çıkardı. Son olarak rakam dün sabah 2.6 milyon Euro'ya yükseltildi. Erciyes de bu teklife "Olur" verdi, iş de bitti.

TRABZON %20 PAY ALIYOR
Transferde Yasin'in "Ben gitmek istiyorum" resti etkili oldu. Yasin, cumaya dek 4 yıllık imzayı atacak.

Gurbetçi oyuncunun menajeri Önder İnce, "Çok zor ve karmaşık bir süreç sonunda nihayet kulüpler düzeyinde anlaşma sağlandı. Yasin de G.Saray'la 4 yıllığına anlaştı. Sanırım hafta sonuna kadar diğer detaylar çözülür. Prosüdür biraz gecikebilir. Yasin çok mutlu, G.Saray'da başarılı olmak en büyük arzusu" dedi. Öte yandan Erciyesporlu yöneticiler, "450 bin Euro'ya aldık, ancak Trabzon'un satıştan %20 hakkı vardı" dedi.
Editör: TE Bilişim