Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 0-0'ın rövanşında yarın deplasmanda Macaristan temsilcisi Videoton ile yapacağı maçı kazanarak gruplara kalmak istiyor.
Bordo-mavili kulübün genel sekreteri Hasan Yener, Videoton deplasmanında rakipten daha çok mücadele ettikleri taktirde turu geçeceklerine inandığını dile getirdi.
Genel Sekreter Yener, Macaristan'a hareketlerinin öncesinde Trabzon Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Macaristan'dan tur atlayarak döneceklerine olan inancını dile getirdi. İlk maçta galip gelip deplasmana daha rahat gitmeyi arzu ettiklerini, ancak bunu başaramadıklarını hatırlatan Yener, şunları söyledi: "Ancak burada gol yememek de bir avantaj. Şu bir gerçek biz Videoton'dan daha iyi bir takımız. Futbolcu arkadaşlar rakip takımdan daha çok koşar, daha çok mücadele ederse turu rahat geçeceğimize inanıyorum. Trabzonspor'un kalitesine de bu yakışır."
Hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi grup maçlarına kalmak olduğunu ifade eden Yener, "Özellikle Trabzonspor'un geçmişine baktığınızda ve geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde elde ettiği başarılar taraftarımızı da doğal olarak beklentiye soktu, çıtayı oldukça yükselttik. Bu nedene Macaristan'dan turu geçip gelmek istiyoruz. Gruplara kalıp orada da başarılı olmak en büyük amacımız." diye konuştu.

Editör: TE Bilişim