Karabükspor'un yıldız ismi Abdou Razack Traore Trabzonspor'un adeta kabusu oldu. 5 ve 90. dakikalarda attığı gollerle Trabzonspor'u yıkan isim olan Burkina Fasolu futbolcu; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı forma giydiği 5 karşılaşmada hiç gol atamazken, Trabzonspor önünde görev aldığı 3. maçta ise 3. golünü attı. Karadeniz ekibinden yana şansı yaver giden 26 yaşındaki forvet, daha önce Gaziantepspor'da oynadığı 2013-14 sezonunun 14. hafta mücadelesinde Trabzonspor'un 3-2 yenildiği maçta bordo-mavili fileleri sarsmıştı. Son 4 sezondur. Trabzonspor'a mağlup olmayan Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, sezon başından bu yana iyi futbol oynayıp sonuç alamadıklarını belirterek Trabzon gibi güçlü bir takımı yenmenin çok sevindirici olduğunu söyledi. Genç hoca, "Trabzonspor en büyük camialardan biridir. Anadolu'nun lideridir. Umarım tekrar toparlarlar, eski günlerine dönerler" diye konuştu.

500 TARAFTAR KAHROLDU
Karabük deplasmanında Trabzonspor taraftarı takımlarına büyük destek verdi. Karadeniz Bölgesi'nin bir diğer temsilcisi ile oynanan maç için 500 kişilik bir taraftar grubu Karabük'e gitti. Ancak takımın oynadığı kötü futbol ve alınan hezimet üzerine taraftar stadı üzgün terk etti.

KARABÜK'TE 9. SAKATLIK
Trabzonspor'u farklı mağlup eden Karabükspor'da çifte bayram yaşanırken Ahmet İlhan Özek'in sakatlığı neşe kaçırdı. İlk yarının sonlarında sakatlanan ve maça devam edemeyen talihsiz futbolcu, Karabük'teki 9. sakat olarak isteye eklendi. Kafkas, milli arada yara saracaklarını söyledi.
Editör: TE Bilişim