Metin Atasoy, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Emre Aksoy başkanlığa talip olduklarını ilan ederken, birçok ismin de başkan adaylığı için adı konuşuluyor. Medical Park Hastaneler Grubu Başkanı Muharrem Usta, Erol Tuna, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Zeki Öztürk bunlardan bazıları. Henüz adaylıklarını açıklamayan bu isimleri başkanlık konusunda ikna etmek için baskılar olduğu belirtiliyor. Teknik direktörlüğü 2 ay önce bırakan Şenol Güneş'e de 'Artık başkanlık yakışır' diyenler var. 'Artık yokum' diyen başkan Sadri Şener'in ise gelişmelere göre yeni liste yapabileceği vurgulanıyor. İbrahim Usta ve Ahmet Ağaoğlu ise aday olmayacaklarını açıkladılar.

Muharrem Usta'nın Adı geçiyor
Medical Park Hastaneleri'nin sahibi. Kulislerde başkanlık için adı ciddi şekilde geçiyor. Göreve gelirse projeler ortaya koyabilecek bir isim. Seçime girerse iddialı olacağı belirtilse de Trabzonspor'un en büyük rakiplerinden Galatasaray'a verdiği büyük destek kaçınılmaz. Ayrıca Antalyaspor'a sponsorluk da yapıyorken, Trabzonspor'a katkı sağlamaması sürekli tartışılıyor.

Mehmet Atalay yarışa girebilir
Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü. Halen Basın İlan Kurumu Kurumu Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Ahmet Ağaoğlu ile ortak liste hazırladığı yönünde iddialar var. Fakat Ağaoğlu'nun böyle bir düşüncesinin olmayacağı da konuşuluyor.

Şenol Güneş'in tavrı çok önemli
ŞenolGüneş'in adı da başkanlık için dillendiriliyor. Şimdilik suskun. Aday olması halinde kendisinin, olmazsa destekleyeceği adayın kazanma şansını artıracağı söyleniyor.

Metin Atasoy'la kökten değişim
1.5 yıl önce başkanlığa adaylığını açıklayan eski yönetici Metin Atasoy, "Göreve gelirsek Trabzon restorasyona tabi tutulmayacak. Yeniden yıkılıp yapılacak. Yönetimde gençler olacak" dedi.

Zeki Öztürk Özak'ın adayı mı?
Eski başkan Faruk Özak'ın destekleyebileceği konuşuluyor. Akhisar maçı öncesi takıma prim vaadinde bulunmuştu. Gerekli desteği sağlaması
halinde aday olacağı belirtiliyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu, "Devrim yapacağız"
Eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu yine aday. Hacıosmanoğlu, göreve gelmesi halinde hem Trabzonspor hem de Türk futbolunda
devrim yapacaklarını söyledi.

ADAYLIK İÇİN KONUŞULAN DİĞER ADAYLAR:

EROL TUNA: Camiada başkanlık için adı en çok geçen isimler arasında. İstekli olmadığı ifade edilse de kararını değiştirirse şansı yüksek.

KEMALETTİN GÖKTAŞ: Aday olmak için nabız yokladığı belirtiliyor. Taraftarlar arasında desteği olan bir isim.

EYÜP AŞIK: Son genel kurulda aday olup, kazanmasına kesin gözüyle bakıldığı dönemde Sadri Şener'in o dönem önünü kesmek istemediği için çekilmişti. Aday olması halinde siyasilere boğun eğmeyecek bir isim olması onun en büyük artısı olacak.