Trabzonspor Başkan adaylığı için ismi geçen Medikal Park Hastanelerinin yönetim kurulu başkanı Muharrem Usta’nın büyük ölçüde ikna edildiği öğrenildi.

Usta’nın Trabzon’daki yakın ismi Celil Hekimoğlu, ‘Muharrem beyle hemen her gün görüşüyorum. Henüz bir karar vermedi. Muhtemelen önümüzdeki hafta içerisinde nihai kararını verecek’ dedi.

Sadri Şener ve yönetiminin yaptığı yanlış transfer politikası sonucu Trabzonspor'un düştüğü dar boğazda bir çok isim aday olmaktan kaçarken Muharrem Usta’nın, en az 50 Milyon Dolar bütce ayırdığı kulislerde konuşulmaya başlandı.

Öte yandan Muharrem Usta’nın, Trabzonspor Başkanlığına gelmesi halinde asbaşkanlığını Celil Hekimoğlu’nun yapacağı öğrenildi.


Muharrem Usta'nın, Sadri Şener'e kırgınlığından dolayı sponsor olmadığı, kendisinin başkan adayı olmaması halinde dahi yeni seçilecek yönetim ile kesinlikle Trabzonspor'a destek amaçlı sponsorluk anlaşması için masaya oturacağı öğrenildi.

Trabzonspor camiasından ciddi bir destek alan Muharrem Usta'nın kupa maçı sonrasında adaylığını resmen açıklaması bekleniyor.