Sol ayaklı stoper isteyen Şenol Güneş eski öğrencisi Egemen Korkmaz'ı arayara yeniden Trabzonspor'da oynamak isteyip istemediğini sordu!

Trabzonspor'da ortaya çıkan Giray Kaçar'ın hastalığı moralleri bozarken, yönetim Şenol Güneş'in de talimatıyla yaklaşık 10 gündür sol ayaklı stoper için tüm şartları zorluyor. Hajduk'tan Maloca ve Anderlecht'ten Juhasz için şartlar zorlanırken, Kayseri'den Eren Güngör ve Orduspor'dan İbrahim Kaş ise öncelikli isimlerdi.

EREN, KAŞ YETERSİZ! MALOCA VE JUHASZ YABANCI

Fakat Güneş, adı geçen Eren ve Kaş'ın Giray'ın boşluğunu dolduramayacağına inanıyor. Juhasz ve Maloca'nın ise yabancı olmasına takılıyor. Güneş, tüm bu gelişmelerden sonra F.Bahçe'de forma giyen eski öğrencisi Egemen Korkmaz'ı aradı. Daha önce de F.Bahçe'de forma giyen Orhan Şam'ı arayan ve Trabzonspor'a davet eden Güneş, bu kez de Egemen'i çağırdı.

ŞENER YİNE "F.BAHÇE'DEN ADAM ALMAM" DEDİ

Egemen, şu an için F.Bahçe'den ayrılmayı düşünmediğini ama belki de sezon sonuna kadar Trabzonspor'da kiralık oynamanın kendisi açısından olumlu olabileceğini söyledi. Sadri Şener'in ise daha önce Orhan Şam'da verdiği tepkiyi vererek, "F.Bahçe'den adam almam. Hele Egemen gibi bizi yarı yolda bırakan bir adamı asla almam" dediği bildirildi.

VALENTIN ROBERGE, READING İLE ANLAŞTI

Bunun üzerine Güneş'in Şener'e rest çekerek, F.Bahçe'nin hocası Aykut Kocaman'ı bizzat arayarak iki oyuncuyu birden isteyeceği konuşuluyor. Öte yandan Trabzonspor'un ilgilendiği yazılan Maritimio'nun stoperi Valentin Roberge, Reading ie 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Fransız oyuncunun Premier Lig ekibiyle sözleşme imzalaması bekleniyor.


Kaynak : Fotospor
Editör: TE Bilişim