Fildişili yıldız alacakları için FIFA’ya başvurdu

Trabzon’da son şok Zokora’dan..Bordo-Mavililer’de Sadri Şener yönetiminin oyunculara uzun süredir ödeme yapmamasının faturası yeni yönetimin göreve başlar başlamaz krizler yaşamasına neden oldu. Mazbatayı aldığı ilk gün Henrique’nin parasını 2 saat içerisinde yatırarak serbest kalmasını engelleyen, ardından Vittek’in 120 bin EURO’luk alacağı için haciz işlemi başlatmasıyla yıkılan yeni yönetime son darbe Zokora’dan gelmek üzere..

FATURA AĞIRLAŞABİLİR
Uzun süredir alacaklarını tahsil etmek için uğraşan, tatile gitmeden önce ‘ödeme yapmazsanız, FIFA’ya giderim’ resti çeken Fildişili yıldız Zokora, bir süre beklemesine rağmen alacağının ödenmemesi üzerine FIFA’ya başvurdu. FIFA’da bu başvuru doğrultusunda Trabzonspor’a, Zokora’nın birikmiş yaklaşık 375 bin EURO alacağını 20 Haziran’da ödemesini isterken, bunun yapılmaması durumunda büyük bir fatura çıkarabilir.

4 MİLYON EURO TAZMİNAT
Çünkü Zokora, eğer 20 Haziran’a kadar hesabına para yatmazsa, serbest kalma hakkına sahip olacağı gibi sözleşmesindeki ağır şartları da masaya koyacak. Zokora’nın sözleşmesinde, “Parasının gecikmesi durumunda sözleşme fesh olursa, kulüp 4 milyon EURO tazminat olarak öder’ maddesi bulunuyor. Bu tablo Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi şok ederken, şimdi paranın bulunması ve krizin çözülmesi için çareler aranıyor.
Editör: TE Bilişim