Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, şartları ve bu bölgedeki ihtiyacı nedeniyle Zokora'nın kalmasını isterken, bu oyuncunun formasının Malouda'ya verilmesi, yeni bir kriz yaratacağı iddia edildi.

ÇOK İÇERLEDİ
Trabzon'da Zokora olayında 'iç kriz' yaşandığı ortaya çıktı. Bordo mavililer'in göndermek istediği ancak 4 Milyon Euro'luk tazminat tehlikesinin yanında bu bölgede yaşadığı sıkıntıyı da düşünerek Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ın isteğiyle geri adım attığı Zokora ayrılmak istemiyor. Ancak kendinden habersiz alınan bir karar nedeniyle çok üzüldüğümü, bunu yakın dostu Malouda'nın yapmasına ayrıca içerlediği öğrenildi 

EĞER KALIRSA...
Zokora'nın geçen sezon giydiği 15 numaralı formayı yönetim, sormadan yeni transfer Malouda'ya verirken, şimdi takımda kalma durumu olan Fildişili oyuncunun, bu durum karşısında ne yapacağı belirsiz. Zokora takımda kalırsa kendisine çok yakın olan Maloda'nın formayı geri verebileceği ve gönlünü alabileceği ifade edildi. Yönetim siyahi oyuncu konusunda son kararın ardından bu krizi çözmesi gerektiği belirtildi.
Editör: TE Bilişim