İRLANDA'YA GEÇİT YOK

Onur Kıvrak, deplasmanda İrlanda ekibine geçit vermeyeceğini ifade etti. Bordo-Mavililer’in başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, Derry City maçında kalesinde gördüğü iki golden dolayı üzgün olduğunu dile getirerek, deplasmanda İrlanda ekibine geçit vermeyeceğini ifade etti. Tecrübeli eldiven, “İrlanda’da gol yemeden turu geçeceğimizi düşünüyorum” dedi.

HENRİQUE'DEN GOL SÖZÜ

Yeni sezon çalışmalarında muhteşem bir performans sergileyen ve bunu Derry City maçında attığı golle kanıtlayan Henrique, rövanş maçında da kendine çok güveniyor. Brezilyalı golcü, “İlk maçta topu filelerle buluşturmak benim için önemliydi. Özgüvenimi yeniden kazandım. Rövanş maçında da gol atmayı istiyorum” sözlerini sarfetti.

BATUHAN BEKLENTİLERİN FARKINDA

Büyük umutlarla transfer edilen golcü oyuncu Batuhan Karadeniz, fazla kilolarından kurtulmak ve form tutmak için gecesini gündüzüne katıyor.
Çalışmaların çok iyi gittiğini dile getiren Batuhan, “Benden beklentilerin farkındayım. Kısa süre içinde tamamen hazır hale geleceğim” diye konuştu.

ABDÜLKADİR'DEN TWİTTER AÇIKLAMASI

Fırtına'nın genç oyuncusu Abdülkadir twitter ile ilgili açıklama yaptı. 22 yaşındaki ön libero, Bordo- Mavili kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamada, kendisine ait bir twitter hesabı bulunmadığını belirterek, “Bu hesaplardan ismim kullanılarak yapılan yorumların hiçbiri bana ait değildir. Kimse itibar etmesin” ifadelerini kullandı.