Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nce (TÜFAD) Manavgat ilçesindeki bir otelin sahalarında düzenlenen 1. TÜFAD Veteranlar Turnuvası'nda eski milli futbolcular Hami Mandıralı ve Fatih Tekke'nin de oynadığı Trabzon TÜFAD takımı, İzmir TÜFAD'ı 5-3 mağlup etti. Çekişmeli geçen maçta Ali Kemal Denizci, sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.

Maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fatih Tekke, Trabzonspor'un ligdeki durumundan üzüntü duyduğunu ifade etti.

Trabzonspor'da "futbol sorumlularının sorumluluk alması gerektiğini" belirten Tekke, "Şu anda camiada en kötü şey, bu gidişata bir tepki yok. Yani ayağa kalkma, birliktelik yok. Birliktelikten kasıt, Trabzonspor için en doğru kararları almak ve uygulamak. Umarım yakın zamanda sorumlular, sorumluluklarını yerine getireceklerdir" ifadesini kullandı.

Tekke, Trabzonspor'a hizmet etmeye her zaman hazır olduğuna değinerek, şunları kaydetti:

"Bu takım, bizim takımımız. Onu çok ileriye götürmek istiyoruz. Kötü olduğumuz zaman da üzülüyoruz. Trabzonspor beklenenden daha güçlü olacak ama biraz zaman gerekli. Bir çöküntü, bir enkaz var. Bana göre, bunu temizlemek kolay değil. Bu işin planlamayla yapılması lazım."

Editör: TE Bilişim