Yeni transfer Aykut Demir’in var olduğu futbolcu listesinde yeni transfer Malouda’nın ismi doğal olarak görünmezken, Zokora, Bamba, Janko, Sapara ve Fatih’in isimlerinin yer almaması  dikkat çekti.  
Zokora, Bamba, Janko’nun kampa geç katılmış olabileceğinden isminin yer almadığı, Fatih ve Sapara’nın da sakatlıklarından dolayı bildirilmediği kaydediliyor. Ancak Trabzonspor’un futbolcusu olan bu  oyuncuların lig başlayana kadar bildirilebileceği kaydediliyor.

Federasyonun internet sitesinde yapılan aramada bu 4 oyuncunun da isminin yer almazken, 1461’den transfer edilen diğer 3 oyuncu ile Batuhan Karadeniz ve Aykut Demir’in isimleri listede yer alıyor. 
Fatih’in listede isminin yer almaması sakatlığına bağlanırken, takım ile çalışmalara başlayan Zokora, Bamba ve ile şansız bir şekilde sakatlanan Sapara ile hala Almanya’da tedavi gören Janko’nun ise gözden çıkarıldığı izlenimini verdi. 

Hatırlanacağı üzere Federasyon 10 yabancı sınırlaması getirmesinden en çok etkilenen kulüplerden biri de Trabzonspor oldu. Trabzonspor’un şuan federasyona bildirdiği listede 7 yabancı bulunuyor.

Ancak takım kadrosunda son Malouda transferi ile toplamda 12 yabancı bulunan Bordo-Mavililer bu noktada en az 2 yabancı ile yollarını ayırması gerekiyor. Ancak takımdan ayrılması muhtemel isimlerin başında anlaşmalı olarak Sapara gelirken, muhtemelen Cech, Emerson, Zokora, Bamba ve Emerson 5’lisinden en az biriyle yollar ayrılacak.


Editör: TE Bilişim