Akhisar Belediye ile henüz anlaşmayan Yunan golcü ile temasa geçen Bordo-Mavililer, senelik 1.5 milyon Euro ve 1+1 yıllık sözleşme teklifinde bulundu.

Uzun bir süredir forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor, kadroya katmak için çok uğraştığı Barrios ve Toure’yi başka takımlara kaptırınca gözünü daha önce listede bulunan Akhisar Belediye’nin tecrübeli golcüsü Teofanis Gekas’a dikti. Yunan golcünün kulübüyle yaşadığı sıkıntıyı fırsata dönüştürmek isteyen Bordo-Mavililer, Gekas’la temasa geçerek, geri çeviremeyeceği bir teklif sundu. Karadeniz ekibinin, geçtiğimiz sezon 15 maçta 12 kez fileleri havalandıran 33 yaşındaki forvete 1+1 yıllık sözleşme önerdiği ve her sene için ise 1.5 milyon Euro vereceği bildirildi. Gekas’ın bu teklife çok sıcak baktığı ve gelmeye hazır olduğu belirtildi. Akhisar Belediye ile de bonservis konusunda görüşmelere başlayan yöneticilerin anlaşma konusunda önemli yol aldığı ifade edildi. 

Gekas Fırtınalı gibi

Bordo-Mavililer’in birkaç gün içinde bu transferi bitirip, transferi noktalamak istediği öğrenilirken, Avrupa Ligi’nde grup maçlarına kadar Yunan golcünün isminin UEFA listesine yetiştirilmesi bekleniyor. Öte yandan Fırtına bu transferde her hangi bir sorun yaşanması durumunda ise Kasımpaşalı Uche’ye yönelecek. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile Kasımpaşa Başkanı Zafer Yıldırım’ın ilişkilerinin çok iyi olmasından dolayı bonservis konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağı ifade ediliyor.
Editör: TE Bilişim