Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, geçtiğimiz hafta basında en çok yer alan isim olarak dikkat çekerken, futbolcular arasında da Oscar Cordozo ilk sırada yer aldı.

PRNet A.Ş, geçtiğimiz hafta basında en çok bahsi geçen olay ve kişileri raporladı. 01 - 07 Aralık 2014 tarihleri arası yapılan araştırma sonuçlarına göre, sporun zirvesinde Trabzonspor yer aldı.

HAFTANIN EN ÇOK KONUŞULAN SPOR ADAMI “ERSUN YANAL”

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal; haftanın spor gündeminde 770 haberi ile ilk sırada raporlandı. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise 534 haberde konuşularak listenin ikincisi olarak kayıtlara geçti. Türk Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim gündemde 327 haberi ile sıralamayı takip ederken; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım listenin dördüncüsü oldu. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam hafta gündemini beşinci sıradan tamamladı.

HAFTANIN EN ÇOK KONUŞULAN SPORCUSU “OSCAR CARDOZO”

Hafta boyunca haber yansıması bulan sporculardan Trabzonspor oyuncusu Oscar Cardozo, 530 haber adediyle ilk sırada yer aldı. Beşiktaş oyuncularından Demba Ba 501 haberi ile ikinci sırada iken, Fenerbahçe’nin futbolcularından Emre Belözoğlu 372 haberi ile listenin üçüncüsü oldu. Galatasaray’ın golcüsü Wesley Sneijder sıralamayı 309 yansıması ile takip etti.

Trabzonsporlu Kevin Consant 300 haber ile 5. sırada kendine yer buldu.