Muhalefetin ardından, eski başkan ve camianın önde gelen ismi Faruk Özak da Mayıs'ta kongreyi işaret etti.Şimdi gözler Şener'de

Muhalefet Mayıs’ta ısrarcı
 
Özak’ın, “Şimdi kırıp dökme, hesaplaşma zamanı değil. Sezon bitsin, mayıs ayında Trabzon ailesi olarak konuşur gerekirse kongreye gideriz” sözleri camia içerisinden büyük destek buldu. Eski aşkanlardan Atay Aktuğ, “Yönetim değişikliği gibi önemli kararları sezon sonunda oturup konuşmak gerekiyor. Lig bitmeden böyle bir karar alınması takıma zarardan başka bir şey getirmez. Zaten kafası karışık oyuncular görüyoruz. Sorunlar sezon sonunda konuşulmalı ama kongre için de Aralık ayı beklenmemeli. Futbolcular da çıkıp adam gibi oynasınlar, Trabzonspor’u düşürdükleri bu hallerden kurtarsınlar” diyerek Özak’ınkine benzer sözler söylemişti. Aynı şekilde muhalefetin önde gelen isimlerinden biri olan ve seçimde başkan adayı olması beklenen İbrahim Hacıosmanoğlu da Mayıs’ta seçim yapılması taraftarı.
 
Baskı giderek artıyor
 
Camianın önde gelen isimlerinin ve muhalif kesimin Mayıs’ta seçim çağrılarının ardından gözler Sadri Şener’e çevrildi. Şener daha önce yaptığı açıklamada, “Mayıs’ta kongre olsa da tüzük gereği Aralık’ta yine seçime gidilecek. Buna ne gerek var?” demişti. Ancak erken kongre baskılarının artmasının ardından başkanın nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Editör: TE Bilişim