Avusturya kampında patlak veren krizde çözüm arayışları başladı, İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik direktör Vahid Halilhodzic bugün Trabzon'da çok kritik bir görüşme yapacak. 3 hazırlık maçı sonrası yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Vahid hoca, Başkan ile bugün bir araya gelecek. Her iki taraf duyulan rahatsızlıkları ve yaşanan sorunlarla ilgili düşüncelerini ortaya koyacak. Yapılan yıldız transferlere rağmen halen kadroya takviye isteyen Bosnalı’nın, Augsburg maçının ardından "Transferler yapılmazsa burada kalmanın bir anlamı yok. En az 5 oyuncu daha lazım. Şu an takım lige ve Avrupa’ya hazır değil" sözleriyle dolaylı yollardan Başkan'a rest çekmiş bu da yönetim kanadında küçük çaplı bir buhrana neden olmuştu. 

Milan faktörü

CEO Burak Gürdal'ın da bulunacağı görüşmelerde, Halilhodzic sorunları bir bir Başkan'a iletecek. Agresif tavırlarının altında yatan neden belirlenecek. Yönetim ile zıtlaşmaya giden Halilhodzic'e ayrıca Milan da devreye girmiş durumda. İtalyan menacerinin sürekli kendisine baskı yaptığı ve İtalyan devinin teklifini kabul etmesi için ikna turları düzenlediği iddia ediliyor.

Şaşırtıcı karar çıkabilir

Milan’dan gelen teklif üzerine kafası epeyce karışık olan Vahid Halilhodzic’in Başkan ile olan toplantısından her türlü şaşırtıcı karar çıkabilir. Hatta İbrahim Hacıosmanoğlu yeni sezon öncesi yeni bir hoca arayışına dahi girebilir.
Editör: TE Bilişim