Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'la karşılaştığı maçın yankıları sürerken yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Son yaşanan olaylardan sonra ses getirecek olaylar yaşanıyor. Ülke basınında geniş yankı uyandıran olayların tüm dünyanın konuştuğu bir olay haline gelmesi ve karşılıklı gelen açıklamalar Trabzon'da çok kritik gelişmelerin yaşanmasına sebep olacak.

2010-2011 sezonundan bu yana zirveye oynayamayan ve artık taraftarları tarafından da sert eleştiriler alan Trabzonspor ve yönetimi tepki toplamaya devam ediyor. Son yaşanan olaylarda ezeli rakibi Fenerbahçe'ye karşı 1-0 mağlup iken maçın tatil olmasına sebep olan taraftarlar maç sonrasında yönetime de büyük tepki gösterdi. Zaten alınan sonuçlar ve ligde bulundukları konum itibariyle büyük sorunlar yaşayan Trabzonspor yönetimi bu baskılara daha fazla dayanamayabilir.

Muhalefet harekete geçti!

Dün maçtan sonra Sebahattin Çakıroğlu'nun yaptığı açıklamalarla fitili yakması Trabzonspor'da muhalefeti ciddi şekilde harekete geçirdi. Takımın bulunduğu durum sebebiyle rahatsız olan Trabzonspor'un muhalefet cephesi son yaşanan olaylarla elini iyice güçlendirdi. Gelinen süreçte ne ligde ne de 3 temmuz süreci ile ilgili bir gelişme yaşanmaması sebebiyle yönetime ağır eleştirilerde bulunan muhalefet cephesi, olağanüstü kongreye gitmek için çalışmalara başlıyor.

İstifa sesleri!

Muhalefet cephesinde bunlar yaşanırken kulislerden gelen haberler Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun istifa edebileceği yönünde. Üzerinde çok baskı olan Hacıosmanoğlu, son yaşanan olaylardan sonra istifa fikrini ciddi şekilde düşünmeye başladı.

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra yaptığı açıklamalarla Trabzonspor taraftarını hedef gösteren Hacıosmanoğlu, 'biz taraftarın takımımızı desteklemesini bekliyorduk' diye konuştu. Trabzonlu bazı taraftar gruplarında oldukça tepki toplayan Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları şehirde büyük bir rahatsızlığa sebep oldu.

Tüm bu yaşananlardan haberdar olan Hacosmanoğlu'nun seçimi beklemeden istifa edebileceği konuşuluyor.