Trab­zons­por'un or­ta alan­da­ki et­ki­li is­mi Ol­can Adın'a Be­şik­taş'ın kan­ca at­tı­ğı öğ­re­nil­di. Or­ta sa­ha­da ve ka­nat or­ga­ni­zasyonlar­da bek­le­nen ve­ri­mi ala­ma­yan Sla­ven Bi­lic'in yö­ne­tim­den trans­fer ta­le­bin­de bu­lun­du­ğu Si­yah-Be­yaz­lı­lar'ın da Bor­do-Ma­vi­li ta­kı­mın ki­lit is­mi Ol­can Adın'ı renk­le­re bağ­la­mak için düğ­me­ye bas­tı­ğı kay­de­dil­di. Si­yah-Be­yaz­lı­lar'ın 28 ya­şın­da­ki or­ta sa­ha oyun­cu­su için gö­rüş­me­le­ri­ni giz­li­ce yü­rüt­tü­ğü ifa­de edil­di.

Bugün'ün haberine göre; Trans­fe­ri bi­tir­mek için baş­kan Fik­ret Or­man'dan da tam yet­ki alın­dı­ğı di­le ge­ti­ri­li­yor. Ol­can'a 4 yıl­lık kon­trat tek­lif edil­di­ği öğ­re­ni­lir­ken, Be­şik­taş'ın öne­re­ce­ği pa­ra­nın de­tay­la­rı­nın ise he­nüz net­leş­me­di­ği kay­de­dil­di. Si­yah-Be­yaz­lı­lar'ın Ol­can Adın için bu ham­le­le­ri yap­tı­ğı­nın or­ta­ya çık­ma­sı ise Bor­do-Ma­vi­li­ler'i ha­re­ke­te ge­çir­di.

Bu sefer kaptırmak istemiyorlar
Trabzonspor yönetiminin mevcut sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Olcan'a açık çek vererek “Yeni maaşını sen belirle” tekliifinde bulunma kararı aldıkları öğrenildi. Yönetimin, önümüzdeki günlerde bu öneriyi Olcan’a bildirmesi bekleniyor. 2011-12 sezonunun devre arasında Gaziantep'ten transfer edilen Olcan, bu sezon 875 bin euro garanti ve 10 bin euro maç başı ücret alıyor. Sözleşmesine göre gelecek sezon da takımda bulunması durumunda 950 bin euro garanti ücret ve 10 bin euro da maç başı kazanacak. Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor daha önce de Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Egemen Korkmaz, Engin Baytar gibi önemli oyuncularını İstanbul takımlarına kaptırmıştı.