Spor Toto Süper Lig 29. hafta mücadelesinde Eskişehirspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Trabzonspor Teknik Direktörü maçın ardından manidar atamaya dikkat çekti.

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Volkan Bayarslan'ın düdük çaldığı mücadele 2-2'lik eşitlik ile sona erdi. Konuk ekibin gollerini 40. dakikada Özer Hurmacı ve 50. dakikada Paulo Henrique kaydederken, ev sahibi ekibin beraberlik sayıları ise 68. ve 72. dakikalarda Erkan Zengin'in haksız penaltıdan kaydettiği iki gollerden geldi.

Trabzonspor’da maçın 68. Dakikasında sakatlanan Özer Hurmacı ile ilgili ise maçın ardından haber geldi. Bordo-Mavili oyuncunun sakatlığının ciddi olup olmadığı henüz kesinleşmezken, İstanbul’a giderek burada MR çekileceği öğrenildi.
Özer’in adalesinde sorun olduğu ve yapılacak kontrollerin ardından sakatlık durumunun netleşeceği kaydedildi.
Karadeniz’in sesi Gazetesi Spor Müdürü Celal Kadıoğlu’da sosyal medya hesabından Özer’in sakatlığı ile ilgili olarak, “İstanbul’a gitti. Yarın çekilecek MR’dan sonra durum belli olacak. Sorun adalede” diye yazdı. 

Trabzonspor kafilesi de maçın ardından saat 21:00 gibi Trabzon'a geldi. Trabzon'a gelen kafilede Özer Hurmacı'nın bulunmadığı oyuncunun direkt İstanbul'a gitti öğrenildi. 

Özer, maçın ilk yarısında en çok konuşan oyuncu olmuştu. Bordo-Mavili oyuncu 5 bin 803 metre koşarken en yakın rakibine de 400 metre fark attı. 
Editör: TE Bilişim