Trabzonspor sezon başında geçirdiği sakatlığın ardından fırtına gibi sahalara dönüp bordo mavili takımın vazgeçilmezleri arasına giren Özer Hurmacı’nın bonservisini Kasımpaşa’dan almak için önümüzdeki günlerde harekete geçecek.

SAKATLIĞI ATLATTI

Geçtiğimiz sezon devre arasında Kasımpaşa’dan 1.5 yıllığına 500 bin euro+KDV karşılığında satın alma opsiyonlu olarak kiralanan Özer Hurmacı, 12 maçta kadroya girmişti. Trabzonspor’un bonservisini almak için 1.5 milyon euro+KDV ödemesi gereken Özer, bu sezon başında Avusturya kampında ayak bileğinde oluşan stres kırığı nedeniyle operasyon geçirmiş ve ilk 6 maçta forma giyememişti.

Sakatlığı yüzünden takımının UEFA listesinde de yer alamayan Özer, sahalara adeta bomba gibi döndü. Özer Hurmacı, takım arkadaşı Mehmet Ekici ile birlikte bordo mavili orta sahanın vazgeçilmezleri arasına girdi.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ

Özer Hurmacı, Trabzonlu bir aileden gelmesi nedeniyle de taraftarların kısa sürede sevgilisi haline geldi. Taraftarlarla iletişimi çok iyi olan Özer’in sahada da sergilediği performansı göz önünde bulunduran yönetimin sezon sonunu beklemeden bu oyuncunun transferiyle ilgili somut adımlar atmayı gündemine aldı.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda devre arasında transfer çalışması yapacak olan Trabzonspor’un bu sırada Kasımpaşa ile de görüşerek Özer transferini sonlandırabileceği bildirildi.

Trabzonspor’dan geçen sezonun ikinci yarısı için 450 bin euro alan Özer, bu sezon da 900 bin euro garanti paraya oynuyor.