Sezonu 25 futbolcu ile tamamlayan Trabzonspor, hiçbir futbolcusunu göndermedi. Kiralık olarak başka takımlarda forma giyen Celustka, Jebrin, Aykut Akgün, Batuhan Karadeniz ve Hasan Ahmet Sarı da yuvaya dönerken, pilot takım 1461 Trabzon'dan Barış Memiş ve Batuhan Artarslan da A takım kampına davet edildi. Bordo-mavililer, Gökhan Karadeniz, Deniz Yılmaz, Serdar Gürler ve Serhat Çakmak'ı da transfer edince kadrodaki futbolcu sayısı 36'ya yükseldi.

Sezon başlayana kadar en az 4 takviye daha yapmayı planlayan Trabzonspor'un, kamp sonrası en az 10 futbolcu ile yollarını ayırabileceği belirtildi. Bordo-mavili takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Colman, Janko, Bamba, Jebrin ve Celustka için henüz kulübe gelen resmi bir teklif bulunmadığı öğrenildi. 

FORVETTE REKABET KIZIŞACAK 

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon yaşanan forvet sıkıntısının ardından bu sezon hücum hattına önemli takviyeler yapıldı. Henrique, Janko ve Emre Güral'ın yanına, Elazığspor'dan Deniz, Ajax'tan Serhat Çakmak ve son alarak Altınordu'dan Gökhan Karadeniz dahil edildi. Yıldız bir yabancı forvet oyuncusu daha transfer etmek isteyen Trabzonspor'un bu takviyenin ardından Janko dışında bir forvet oyuncusunu daha takımdan gönderebileceği belirtildi.