Trabzonspor'da yönetim taraftara forvet sözü verdi ve taraftar bu sözün ne zaman gerçekleşeceğini tartışırken gün içerisinde sıcak haberler gelmeye başladı.

Taraftar transfer döneminin bitmesine bir gün kala yönetime olan endişelerini her ortamda dile getirdi.

KALU UCHE CEPTE

Gece geç saatlerde Kalu Uche ile görüşmelere başlayan Trabzonsporlu yöneticiler Nijeryalı oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardı. Ancak yönetim sadece Kalu Uche'de kalmayıp yurt dışında da transfer görüşmelerini sürdürüyor. Bugün öğlen saatlerine doğru gelen önemli bir görüşme ise genç bir forvet oyuncusu ile görüşüldüğü öğrenildi. Trabzonspor Manchester City'nin 21 yaşında ki genç forveti John Guidetti ile görüşmelere başladığı ve anlaşma noktasına geldiği öğrenildi. Trabzonspor tarafından bugün için forvet transferi doğrulanırken Kalu Uche mi yoksa John Guidetti mi olacağı önümüzdeki saatlerde belli olacak.

JOHN GUİDETTİ İÇİN PAZARLIK SÜRÜYOR

John Guidetti, Manchester City takımında 23 maçta 20 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Trabzonspor'un forvet hattında hızlı ve etkili vuruş yapabilecek bir forvet arayışında olan yönetim John Guidetti ile anlaşmak için pazarlıklarını sürdürüyor. Öte yandan yönetim genç oyuncu ile forvet transferini bitirmek istediği ve akşam saatlerine doğru anlaşmak üzere Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

Bu bilgiler doğrultusunda Trabzonspor en geç yarın iki isimden birini kadrosuna katacak.
Editör: TE Bilişim