FATİH ÖZTÜRK KRİZİ
Sözleşme imzalamasına rağmen Futbol Federasyonu’na ismi verilmeyen kaleci Fatih’in, sözleşme şartlarının da yerine getirilmemesinden dolayı Trabzonspor’dan ayrılmak istediği öğrenildi

FATİH YOL AYRIMINDA
Geçtiğimiz sezonun hemen ardından 1461 Trabzon takımı ile sergilediği performansın ardından Trabzonspor A takımına alındı. Tolga Zengin’in Beşiktaş’a transfer olmasından sonra ise Onur’un arkasının sağlam olduğu görüşleri dile getirilmeye başlandı. Ancak Trabonsporlular’ın büyük umutlar beslediği isim olan kaleci Fatih yol ayrımında. 

FEDERASYON’DA 1461’DE
Tolga Zengin’in ayrılmasının ardından kendisine sunulan şartları kabul etmeyen kaleci Fatih’in iyileştirme istediği öğrenildi. Sezon başında Yusuf Abdulkadir ve Caner ile birlikte Trabzonspor’a imza atan ve 5 yıllık sözleşme imzalayan kaleci Fatih’in Futbol Federasyonu’nda lisansının hala 1461 Trabzon takımında görünmesi ise kafalarda soru işaretleri bıraktı.

ŞARTLAR YERİNE GETİRİLMEMİŞ
Kaleci Fatih’in takımdan ayrılmak istemesinin başlıca nedeninin ise kendisine sunulan sözleşme şartlarının yerine getirilmemesi olduğu öğrenildi. Bu nedenle Fatih’in takımda kalmaya yanaşmadığı dile getirildi. Bu arada Fatih’e birçok kulüpten tekliflerin olduğu belirlenirken, Trabzonspor’un bu teklifleri geri çevirdiği de belirtildi.

TAKIMDAN AYRI ÇALIŞIYOR
Federasyonun sitesinde hala 1461 Trabzon’un oyuncusu olmasına rağmen Trabzonspor’da takımdan ayrı olarak Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Antrenör Hamdi Zıvalıoğlu nezaretinde idmana çıkan Fatih’in moralinin çok bozuk olduğu kaydedildi. Yönetimin Fatih konusunda ne yapacağı ise büyük bir merakla beklenmeye başlandı.

Kaynak: Özel Haber / İsmail DÜZGÜN

TFF Sitesinde Yer Alan Bilgiler;