Alınan kötü saha sonuçları masaya yatırılırken transferde izlenecek yol haritası yeniden gözden geçirildi.

Spor Toto Süper Ligi’nin ilk yarısında oynadığı futbol ve aldığı saha sonuçlarıyla başarısız bir performans sergileyen Trabzonspor ligin ikinci yarısına da aynı tempoda başlaması yönetimi harekete geçirdi. Kupa maçı sonrası yakalanan olumlu havanın Karabükspor mağlubiyetiyle dağılması üzerine toplanan Trabzonspor yönetimi haftalık toplantısında yaşanan süreci değerlendirdi. Toplantıda, Trabzonspor’a karşı yapılan hakem hataları ön plana çıkarken alınan saha sonuçlarıyla birlikte transferde izlenmesi muhtemel yol haritası üzerinde duruldu.

TRANSFER GÜNDEME GELDİ

Trabzonspor Yönetimi'nin haftalık olarak gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında transferin gündeme geldiği öğrenildi. Özellikle eldeki yabancılar gönderilmeden transfer yapmaya sıcak bakmayan bordo-mavili yöneticiler kadroda bir boşalma olması halinde transfer yapılabileceği fikrinde yeniden birleşti. Savunmadaki ve forvet hattında eksikler bulunmasına rağmen elindeki mevcut kadroyla bunu çözme yoluna gidecek olan teknik direktör Şenol Güneş’in yeniden bir oyuncu fazlalığının yeni sıkıntılar oluşturabileceğini yönetim kuruluna aktardığı öğrenildi.

Ayrıca teknik direktör Şenol Güneş’in önümüzdeki günlerde takımla ilgili olarak bordo-mavili yönetime bir rapor sunması bekleniyor. Özellikle Kupa maçları sonrası ortaya çıkan tablodan oldukça rahatsız olan deneyimli teknik adamın futbolcularına bir takım yaptırımlar uygulayabileceği belirtiliyor. Dün yaptığı toplantıda oyuncularına “Sizi tanıyamadım“ diyerek oyuncularına sitem ettiği öğrenildi.

YÖNETİM SUSKUN

Kupa maçları sonrası Spor Toto Süper Lig’de alınan 3-1’lık Karabükspor mağlubiyeti bordo-mavili yönetimde keyifleri kaçırmış durumda. Teknik direktör Şenol Güneş’in alınan saha sonuçlarından dolayı bir hayli keyifsiz ve mutsuz olduğunu bilen yöneticiler, teknik heyetin kafasını karıştırmama adına gelebilecek sorular karşısında yeni bir tartışma ortamı oluşturmamak için konuşmamayı tercih ettiği öğrenildi.

TRABZONSPOR KUPADA ÜST TURU GARANTİLEMEK İSTİYOR

Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupasında 24 Ocak Perşembe günü 20.30’da oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçını kazanarak turu garantilemek istiyor. Oyuncularıyla sürekli bir araya gelerek olumsuz havanın izlerini kupa maçına kadar silmeye çalışan teknik direktör Şenol Güneş, herkesin aklı-selim hareket etmesini istedi. Camiayı yeteri kadar üzdüklerini ifade eden deneyimli çalıştırıcı buna bir son vermeleri gerektiğini belirtti.

Editör: TE Bilişim