Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni transferlerden sonra takımının forma satış rekoru kıran taraftarlarına çağrıda bulunurken, "Kombinelere de aynı ilgiyi bekliyoruz. Transfer henüz bitmedi, yoğun şekilde çalışıyoruz" sözlerinin ardından ortaya atılan Van der Vaart ismi taraftarı yeniden ayağa kaldırdı. Bu sezon dünyaca Cardozo ve Constant gibi dünyaca isimlerin yanı sıra toplam 18 transferle Avrupa'yı sallayan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimin orta saha için 31 yaşındaki Hollandalı yıldıza kanca attığı dün ortaya çıkmıştı. Hatta CEO Burak Gürdal'ın Bundesliga ekiplerinden Hamburg'da forma giyen Vaart'ı gelmeye ikna ettiği ve görüşmelerin tam hızıyla sürdüğü belirtilmişti.

CARDOZO'YU COŞTURUR
Dün bu konuda sıcak gelişmeler yaşandı. Colman ve Malouda'yı göndermek zorunda olan yönetim, ardından Vaart'ı getirmeyi planlıyor. Taraftarlar, Vaart isminin ortaya çıkmasıyla coştu. Kulübe e-mail, fax ve telefon yağdıran bordo-mavililerin, "Orta sahaya böyle bir ismin gelmesi şampiyonluğu da getirir. Vaart'ın pasları ile Cardozo coşar. Bu sezon bileğimizi kimse bükemez ve o eski efsane günlerimize döneriz. Van der Vaart'ı mutlaka transfer edin" diyerek yönetimden bu işin bitirilmesini talep etti.

GOL ATIYOR, ASİST YAPIYOR
Hamburg ile 1 yıl sözleşmesi kalan Van der Vaart, orta sahada oynuyor. Ajax, Real Madrid, ve Tottenham gibi Avrupa'nın üst düzey takımlarında da forma giyen oyuncu, geçtiğimiz sezon Hamburg'da 32 karşılaşmaya çıkıp, 8 gol attı, 10 da asist gerçekleştirdi. Bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine gelen 31 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcuyu siyah-beyazlı takım transfer etmeyi başaramadı.
Editör: TE Bilişim