Süper Lig'e son 5 sezonun en kötü başlangıcını yapan ve 40 yıl sonra ilk 4 haftayı galibiyetsiz geçen Trabzonspor, bugün deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. 4 maçta 4 beraberlik alan bordo-mavili takım, Karabük'te üç puan hasretine son vermek istiyor. Galibiyet; moral, taraftarlara bayram hediyesi olması ve şampiyonluk yarışında zirve ile farkın daha da açılmaması açısından da önem taşıyor. Fırtına'da sakatlıkları bulunan 7 oyuncuyu kadroya alınmadı.

YEDEKLERE GÜN DOĞDU
Legia maçında sol diz ön çapraz bağları kopan Onur Kıvrak, elmacık kemiği kırılan Papadopoulos, sol ayak bileğinde ödem oluşan Constant'ın yanı sıra daha önce sakatlanan ve tedavileri devam eden Özer Hurmacı, Mustafa Yumlu ve Aykut Demir, Karabükspor karşısında forma giyemeyecek. Teknik direktör Halilhodzic, bu oyuncuların yokluğunda Mustafa Akbaş, Ferhat Yazgan ve Soner Aydoğdu'yu 18 kişilik kadroya dahil etti.

'ŞANSSIZLIĞI ARTIK KIRIN'
Boşnak çalıştırıcının, eksikler nedeniyle sahaya yine farklı bir takım sürmesi bekleniyor. Karabükspor'un maç kasetlerini izleyerek, rakibin eksi ve artılarını oyuncularına anlatan tecrübeli hocanın, orta saha oyuncularından daha agresif olmalarını istediği öğrenildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da teknik heyet ve futbolcularla bir görüşme yaparak, "Bugüne kadar iyi oynadığımız maçları kazanamadık. Artık şanssızlığımızı kırmalıyız" dediği ifade edildi.